selamat malam untuk ku..!!

assalmmualaikum

uuhhukk..!! uuhhhuuukkk!! OMG....!!
sori guys...aku dah brp ari batuk x berhenti2. semuanya gara2 minum nescafe tarik. byk sgt aku minum agaknya, payah nk tido malam skrg nie. peliknya aku nie xder alah pada apa2 mknan pun. tgk size la kan..hehe. tp since aku berdiet nie, x tau la nape semuanya xleh. sori ek...aku x ambik ape2 ubat pelangsingan ye. natural diet jer nie. sbb tu x turun2 lg berat aku..haha. mayb faktor lain agaknya. b4 dis aku minum nescafe biasa ok jer, kali ni aku sje try nescafe TARIK...tu yg terTARIK sampai batuk.. kne stop la pas nie. tkt melarat ke lain plak...

disebabkan aku xleh tido mlm. aku byk abiskan mase dgn laptop...ulang blk segala movie yg ado, then bace magazine, novel2 yg ader. eh korg rase patot x aku jual blk novel2 aku??? rak buku dah x muat nk menampung novel aku. erm....kne pikir2 gak nie. oh ya..!!! aku ucapkan tahniah pd irien nadia marcello  rasenya ramai knl dia. korg pun mesti dah tau kan. tahniah irien masuk magazine. skaligus jd cover gurl. dgrnya dia bkl masuk U. sis doakan irien berjaya..amin.. kalo ckp soal berjaya, ramai kwn2 blog aku yg dah berjaya skrg nie. antaranya sis khai yg berjaya dgn aweknona.com smpi msk magazine jgk dan anuar penulis novel hebat masa kini...tahniah utk korg. kwn2 blog aku mmg ramai yg dah berjaya. syukur la..insyaAllah aku pun ikt jejak korg..hehe. dalam mencapai kejayaan jgn lupa tunduk sujud pd Illahi. berkat dri Illahi korg berjaya pd kedudukan skrg.. (pandai plak aku buat syarahan ek..hehe)

ok la...aku dah x larat mengadap lappy lg. slmt pagi utk korg dan slmt malam utk aku. mata dah mengantuk sgt akibat telan ubat batuk byk sgt. dah overdoss..kalo suh drug test aku dah ke lokap agaknya nie. insyaALLAH mlm nie new story pasal BBQ..wow mcm best jer kan..hehe. k see u all soon..muahh

b4 tido telan lg nescafe utk terakhir kali...hehe

p/s : anis suke tgk blog new fren. semua tntg fesyen...nk kuwus cpt blh pakai baju cantik2..hehe

4 ulasan:

syaf berkata...

ow ni blog kaw. hai anis

Hezesuze berkata...

Jangan la buang novel2 tuh sayang.. Buat la mini library kat umah :)

Love,
PojiePooh Abdullah

~ceRRy beRRy~ berkata...

kak anis!!!

dah lamanye x dtg jenguk dia..
dh abes study ke?

AniS GalaXy berkata...

syaf :
ang bru tau nie blog aku...
ang nie mmg nk kene sekeh ar..hehe

kak heze :
da tkr signature ke kak..
anis doakan zaquan cpt sembuh

ifa :
dah abis pun stdy
skrg dok umah jer..bile nk jmp nie dear