Keberangkatan Parent AKu

assalammualaikum
 salam sayang buat semua....wah..ayat manis jer kan...hehehe

27 April yang lepas parent aku dah selamat berangkat ke tanah suci.
alhamdulillah mereka dah selamat sampai. baru semalam mak call aku. syukur alhamdulillah...moga ibadah mereka di terima NYA..amin..

b4 parent aku gerak ke tanah suci mcm2 perkara yg berlaku. biasa la kan dalam family mesti ader yang salah faham. tp bile dgr aper yg adk mya cite aku jadi sedey plak. kesian kat mak.......aku dgn mak mmg x rapat sgt. if ader masalah mak suke cite kat adk mya. mayb mak fhm keadaan aku yang terlalu bz then aku plak ader masalah dgn kawan2. mayb mak xnk aku risau agaknya.

pagi sblm mak gerak ke KLIA, mak call aku then nangis2. mulanya aku x perasan lg mak mcm ader masalah. aku just aggp mayb mak sedey sbb x dpt tgk aku b4 mak ke tanah suci. lps jer letak phone, aku jd x sedap ati. trs aku call mak su. then mak su pun cite la semuanya. kesian dkt mak...saat mak nk pegir anak2 plak buat hal. alhamdulillah mak tabah orgnya. mak tak tunjukkan pun dia tgh sedey sgt2.

aku doakan mak dgn abah dikurniakan kesihatan. moga mak dan abah sentiasa tabah menghadapi dugaan dri Illahi.

gambar2 kat bawah nie kakak sepupu aku yang email. kalo kate aku yang ambik tipu la kan. sbb mase nie aku kat kedah.

mak & abah



2 ulasan:

naz berkata...

amin :)

umirah alias berkata...

moge mak abah selamat pergi and balik :)
rasanya mak da bole trime.
itu cume dugaan je..

makwe pon ade kate,itu ujian drNya..