ello

assalammualikum

pejam celik dah masuk ari selasa. cepatnya masa berlalu....itu tandanya aku ader lg sebulan lebih jer kat kedah nie. byk kenangan aku kat sini. yg best, yg x best, semua ader. tp aku harap kenangan yg aku nk biar la semuanya yg best jer. yg keruh kite 

baru2 ni aku dah merayap sampai ke baling kedah. dalam kebizian yg amat sangat. aku sempat lagi meronggeng dgn kwn2...hehehe. ampun mak abah...anis terlalai untuk seketika. terpaksa buat semua nie sbb nk lupakan segala masalah sekejap. lokasi aku baru2 nie ke Air Terjun Bukit Hijau...tmpt sgt syok......wlpn perjalan sgt jauh. 


berkonvoi dgn 2kC member club...diorg semua sgt sempoi

all the 2Kc member club....u all rock bebey


diorg nie mmg wajib ar ader. best frens n best sister in my life.

all the member.....tibe2 aku pun terjebak sekali..hehehe

bile agaknya aku nk buat club sendiri. dulu ader la jgk SAYAP.
skrg nk cri group geng KAYAP plak...hehehehe.... diss week aku ader exam muet. xdpt la nk blk KL. pada abg zoul, pojie, rizz, n semua la..jemput la hadir ke umah aku sabtu nie 24hb ader majlis kenduri keberangkatan mak & abah ke tanah suci utk mengerjakan umrah. 

aku x dpt nk hadir kenduri tu. so aku wakilkan pada korg la k.
aku doakan mak & abah selamat pergi dan selamat kembali. moga mak & abah dikurniakan kesejahteraan utk melakukan ibadah pada yg Maha Esa. amin...

1 ulasan:

Cik Wanie berkata...

amboi sukernyer dier,
hihihihi...

1hb mei nanti dtg x???
bawak kwn2 sekali ok,
kita buat style potluck;)