TERASA DIRI MAKIN TUA..~~


assalammualikum korg semua.

bertemu kita lagi dalam segmen ANIS GALAXY membebel..hehe
melalut jer aku nie kan..!! pagi2 otak tgh fresh so mcm2 nk di cakap. korg nk tau x....skrg nie aku dah jadi MAK LANG utk anak buah aku sendiri. b4 dis aku jd mak lang utk anak2 sepupu aku. so now baru ader rase TUA dlm diri nie..hehe


nama diberi Alya Batrisha..anak dara abg long aku. 23/11/2009 jam 7.30pg selamat di lahirkan di hospital HUKM. orgnya kecik tp jarinya, lengannya, kakinya semua ikut baba dia. besar nanti mesti tinggi & cantik mcm mak lang dia..hehe. perasan jer aku nie kan. kalo x cantik pun biar manis mcm mak lang.

alya batrisha skrg ade di kpg kak ipar aku. kak ipar masih dalam pantang..insyaAllah weekend nie along jemput kak ipar balik KL. turn aku plak kene jaga anak buah kesayangan. reti ke x itu aku x sure. org kate, ambil pengalaman dulu baru blh buat anak sendiri..hehe. x sabar menanti anak buah aku balik. mak aku lagi la....hari2 dok cite pasal cucunya. maklum la cucu 1st kan. sayangnya lain mcm sikit.

hari ni aku plan nk gi metro kajang. ingat nak beli something utk alya. maklum la sejak dia lahir sampai skrg aku x bagi apa2 lagi. alang2 dah ke sana aku ingt nk beli hadiah utk adk mya, hari nie besday dia. kopak la poket aku kali nie. tp xpe demi yg tersayang berhabis mana pun hanya utk yg tersayang. k la kite jmp lg nnti ek. aku nk bekpes then kemas umah baru leh merayap. take care..muahh..!!

9 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

cutenye....
=)
cik anis
d mana anda?
kerinduan...
hehe

btw
Vote For Me

http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

Thanks so much
hehe
xD

norhaizan berkata...

comell..bestkan dapat anak buah ni..kalo xjumpa, mesti rindu nk tgk telatah derang ni..

enyheartsdiamond berkata...

hohohoho..bila i nk ada anak saudara..

(i anak sulung..so i yg akan bekalkan dulu kpd adik2 i..haha)

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

besor mata batrisya...comel banget... =D

a i z o u l h a s h i m i e berkata...

tomei tomei..
x mcm maklang pon..
wekkk

||| PöJìé PööH ||| berkata...

comel cam MakLang dia eh..
heheh!

Jantan Terhangat berkata...

ooo dah jadi mak lang bila lagi nak jadi mak lak.? hehe

farish H berkata...

cutenyaa heehe

AniS GalaXy berkata...

thanks all...
sayang semua