BATU BUKAN HANYA KERAS...!!!


assalammualaikum korg semua
hari nie aku da ckp nk ke metro kajang kan....semuanya terbatal gara2 BATU. entah nape ari nie kepala aku berat mcm kene hempap batu. sakit tengkuk mcm kene tindih batu. semua berunsur
batu. sampaikan bile nk keluar td pun aku x dpt keluar sbb k
ereta along cermin belakang retak
kerana BATU. mmg xder rezeki aku nk keluar agaknya, x pun petunjuk bagi aku supaya x
payah keluar utk jimatkan duit. maklum la....sape yg kenal aku dah tau perangai aku nie. kalo blk dri shopping mall jgn harap la tgn aku kosong jer.

bile bosan kat rumah x tau nk buat. langkah terbaik tgk segala movie yg ada dlm lappy kesygan aku nie. dah hampir 10 kali aku ulang tgk cite yg sama. naik bosan plak...so aku pun edit la segala
pic yg ader. aku rase lappy aku dah jd berat gara2 gambar yg berfolder-folder..hehe.

tgh aku rajin edit...tiba2 aku ternampak pic yg temanya BATU. kalo korg nk tau batu nie tmpt aku n kengkawan menjerit, melalak, menangis & ketawa sama2. seminggu 2 or 3 kali kami akan ke sana. dah jadi mcm tmpt lepak kami je. batu nie t'letak dkt tasik bandar darulaman, kedah.
agak2 kami tension je....kat sini tmpt meluah segalanya. kalo kat kedah tmpt yg paling selalo ak
u n kengkawan pegi kat tasik nie la. nama pun student kan, x mampu la nk merayap jauh2 dengan hanya berbekalkan motor je..hehe

kebetulan hari nie pun aku bengang sbb BATU, baik aku uploadkan pic kami with si BATU. atlist aku xder la membenci sgt dgn BATU...hehe.


5 ulasan:

enyheartsdiamond berkata...

babe..u duk kajang?
campus i kat kajang..unikl ;)

AniS GalaXy berkata...

yup dear...!!
i stay kat kajang. ooo dkt jer la UniKL dgn tmpt i.

farish H berkata...

cntek2 gmba sume k wos heheheh

AniS GalaXy berkata...

thanks rizz.. :)

nazri berkata...

knp ko nampak lain dear??
lain sgt