TERIMA KASIH PINKY..~~~!!


assalamualikum pembaca setia blog aku.

ader ke yg sudi bace...erm..lantak la biarpun cuma aku jer yg bace agaknya.
jari aku skrg nie rase malas sgt nk update blog. entah penyakit sape aku warisi pun aku x tau.
aku cume rajin nk gerak2 kan tetikus pink aku nie je.

sebenarnya dah hampir seminggu aku kat umah. cume aku nie malas nk update je. ikutkan mmg mcm2 cite nk habak kat korg. ari nie pun aku rajin sbb aku dah abis bace novel yg temanya juga PINK. so bile semua benda sekeliling aku dah pink....semangat nk menaip dah mula serap dalam sanubari. thanks to PINKY..!!!~~

mesti korg terkejut kan tiba2 tgk aku update blog. pastu tiba2 blog hitam je. xyah nk serabut fikir apa2...aku saje je nk tukar warna blog nie. dulu hitam putih now serba hitam. tp hati ttp suci ye..hehe. aku skrg ni tgh kumpul mood bercuti kat rumah. sebulan jgk la aku holiday. xtau la aktiviti apa yg aku leh buat selain dari jadi chef kat umah. tp agenda utama sempena aku cuti kali nie.....aku nk jumpa semua kekasih-kekasih hatiku. mmg wanita kasanova aku ni kan.. byk betul kekasih2 ati...hehe

apa pun spjg aku b'cuti, insyaAllah aku akan update blog aku hari2. just wait n c k.
aku rase nk jerit kat korg semua nk bgtau yang aku RINDU kat semua. muah...!!!

6 ulasan:

anN berkata...

wah! pink gile.. i like !!!!ghehhe

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

jumpa kak wos jom jom jom heboh heboh! =D

a i z o u l h a s h i m i e berkata...

jumpa kena banjer pakcik..
sekian

nazri berkata...

welcome back dear

makcik rokiah berkata...

rinduuuuu jugak... muah muah muah.. hahahhahahaa....

farish H berkata...

windo k wos hehee