JOM SERANGl...!!!



assalammualikum semua
dah malam aku still lagi rase nk menaip dan terus menaip. bosan sbb seharia
n aku kat rumah layan tv, blog, radio then hp. sepatotnya aku dah keje kt butik kwn aku. tp kalo suara kalau dah mcm katak puru nk keje mcm mn.

aku pun sedikit kecewa skrg nie. korg nampak kan pic kat atas tu... 2day Jcard day...tp nape aku still lagi kat umah. aku nie pantang dgr sale, sure aku redah wlpn sakit skali pun. tp kali nie segalanya perlu di kawal. kalo shopping jer sure aku leh muflis. cian kat mak ayah aku, bf aku...semua cari duit utk aku tp aku yg menghabiskan...hehe.

pada yang stay sekitar jusco cheras selatan, jom ramai2 serang jusco. esk last day....jgn ketinggalan k. insyaAllah esk aku sampai....ada barang penting aku nk beli. hope bajet aku x lari dari yg aku target. so see u all esk. aku nk rest sepuasnya nk simpan tenaga utk esk...hehe.
aku tinggalkan korg dgn pic aku yg entah apa2 nie. but still cover cun wlpn x cun...hehe. nite semua....love u all..muahh



8 ulasan:

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

terkasima tgk mood gbr di atas. clust kak wos! =D

farish H berkata...

wah k woss shoping er hahhaa

AniS GalaXy berkata...

anuar kamaruddin
muji ker merli nie dear...hehe
kak wos mu yg sewel tibe2

rizz
insyaAllah mlm baru kak wos terjah..hehe

nazri berkata...

byk lg pic ko yg gile2 kan..
pe lg tempek la...hehe

jimat2 bile shopping ye

a i z o u l h a s h i m i e berkata...

ish ish
shooping je keja nya..
nk ikot

Hezesuze berkata...

perghh cantik pic anis tu....huhu
wow pegi sopink kekdahnye ye...bayk ke sopink dear...

iva saionji berkata...

shopping baik2 tau..hehehe..
bukan pe tetiba duit banyak leh jadi sikit..hehehehehe

Eazy Izzuddin berkata...

la...
da terlepas..
huhu
;D