AKU YG UPDATE




assalammualikum semua

pagi yg indah kan. sbb esk hari bahgia utk yg bekerja....3 hari korg bercuti, apa plan korg. kalo di tanya aku, tido dan terus tido....hehe. insyaAllah esk aku dgn family akan bergotong royong kemas rumah. lama aku & adk mya tgglkan umah sbb kami sama2 mencari ilmu. my mom dah x larat nk buat keje berat, lgpn mmg aku & adk beradik x bg dia buat keje teruk. kesihatan my mom x mengizinkan utk dia buat keje2 rumah.

esk hari penat for my family... seronok dpt berkumpul dgn family. mmg ssh kami nk berkumpul, lagi2 aku nie sebulan sekali belum tentu aku blk. jarak membuatkan aku rindu dgn family. beruntung korg yg study dekat2 dgn family. beban menaggung rindu, beban menanggung mslh semuanya xder. tp aku x kisah semua 2 sbb aku dah biasa hidup berdikari. wlpn jauh aku menimba ilmu, kelak ilmu itu yang mampu beri kebahgiaan buat aku..

apa yg aku melalut nie....hehe. acct aku just nk say sorry to my dear fren, coz kite x dpt berjumpa. my mom MC ari nie sbb mslh kesihatan. smlm mom semput kat opis, syukur my cousin keje 1 opis dgn mom. thanks kak mas....sudi jaga mak semalam. dlm sakit smlm mom sempat ajak aku ke JJ nk shoping pillow. degil mak aku dah sama tahapnya mcm arwah atok. kemana jatuhnya kuah kalo tak ke nasi. moga Allah berikan kesejahteraan buat aku & family.

take care semua...love u all. aku tinggalkan korg dgn pic aku yg temanya MINAH JIWANG
sama2 kita menanti 2010 yg bakal tiba. doakan yang terbaik utk diri kalian.

11 ulasan:

Cik Wanie berkata...

hihihihi,
bila nak blk sini,
nak jumpa nie:)
hurm...

rindu nak jumpa....

eazy berkata...

tahun dpn kite date slalu eh
eazy da dok jitra
yeah

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

bergotong-royong mengeluar peluh, bila dah berpeluh, bau mashin...hahahaha...kak wos mashin! =P

a i z o u l h a s h i m i e berkata...

bila r nk jmpa?
xnak adiah ker?
hahahaha

iva saionji berkata...

alahai bagus2..gotong -royong...kim salam family ek..hope depa ingat iva tau..hehehe...suh ur mum jgn gasak sgt..bukan pe semput pon bahye tau....ok then..picture tuh memang jiwa..hehehe...but cute ma...

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Bagus family Pakcik Alias..
Hehehe..
Btw suker la pic Anis skrg..
Cantik²..
Pndai pose..
Kamu kat sana belajor kerr jadik part time model hah??
Kasitau cepatt!!!

AniS GalaXy berkata...

wanie
anis pun dah x sbr nk jmp wanie..
miss u so much


eazy
bile cik kak kawen..majlis eazy nnti jgn lupa jmpt...majlis kat kedah sekali ye.


nuar
mashim2...pun nuar nk peluk jgk kan..hehe


aizoul
insyaAllah kite jmp ye pakcik.
miss u so much


iva
ofcoz la family anis ingt iva. cik puan yg plg byk ckp n happening mlm tu...hehehe. miss u sis


pojie
i kat sana jd guru modeling la...hahaha..miss u dear

farish H berkata...

cutenya kak wos skng hehe

AniS GalaXy berkata...

rizzz...
rizz pun comel jgk..hehe

~ceRRy beRRy~ berkata...

kak anis!!!

dh lamanye x singgah sini..
akak de kat umah upenye!

akak, bila nk jmpa nih! hehehe..

AniS GalaXy berkata...

ifa
hye syg...
yup akk dah 2 weeks kat umah.
nk jmp akk blh jer..
tggu ifa free je nie.

tau no akk kan??
just text me k dear