ESOK...!!! CPTNYA...!!



Assalammualikum w.b.t

hari nie 30hb....maknanya tggl lg 15 or 16 hari lagi aku kat umah. cepatnya masa berlalu. rasenya baru je aku kabarkan dkt along yg aku bosan dok kat umah. rase nk blk kedah cepat2. x sangka Allah m'percepatkan masa utk aku. menyesal pun x gunakan. aku dah mula syg nk tgglkn umah. aku baru teringat hari nie 30hb jadinya esk dah 31 then dah masuk tahun baru. b4 menjenggah ke thn baru, aku kena hadapi saat getir. acct xder la getir mana cume berdebar je.

pic atas nie dah cerita semuanya. sbb apa aku berdebar sgt??? moga2 result aku OK. cukup la aku dpt kptsn LULUS wlpn sbrnya aku nk CEMERLANG. thn nie aku study hard sgt. sbb xder mase utk diri sendiri. masa study yg pendek buat aku x dpt manage time. insyaAllah segalanya OK. thn dpn aku nekad akan study betul2. for now aku nk releks kan otak. xnk fikir yang bukan2. redha dgn apa jua keputusan result esk.

aku xnak fikir apa2, nk tgk tv, makan, & sibukkan diri dgn hal2 lain. tp aku xblh sbnrnya........rase nak jerit kat korg yg aku sangat2 takut skrg. doakan yang terbaik utk aku k. sayang korg semua.



7 ulasan:

iva saionji berkata...

jgn takut..ilek jek...nak risau pon benda dah nak kuar resultkan...so xleh nak dibetulkan lagi...pepon iva tetap doakan moga anis suksess xkira bila2...next sem study smart not hard..hehehe...muaah...

farish H berkata...

smoga cemerlang ye k wos hehehe

AniS GalaXy berkata...

IVA
baik sis...anis ikt ckp kamoo
pjg plak dia bebel ek..hehehe
anyway thanks iva..
miss u dear


RIZZ
moga2 masin mulut rizz..amin.

Remy.com berkata...

kak rose,
miss u sooo much...

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

tu dia!!! berderet jadualnya...hihihi...nuar tak dapat beri kata putus lagi untuk gath nanti...pape pun, always u in my heart =D

AniS GalaXy berkata...

REMY
ofcoz kak wos rindu kamoo jgk syg.
jgn lupa ye janji kite..hehe


ANUAR
jadual padat nak promosi CTKD..hehe.
xper dear...take ur time. if free jmp kak wos k. miss u so much

日月神教-任我行 berkata...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室