TERCOISE & PINK...which one perceto??


assalammualikum semuanya

lagi 3 hari nak masuk tahun 2010. fuh...!! semakin hari usia makin meningkat. aku pun dah makin tua...tp xder la setua pakcik aizoul ku syg. dlm meniti hujung thn nie, weeding mmg byk. smpi ader yg aku terlepas nk pegi. last week kwn aku mase sekolah kawin, smlm dan jgk sabtu aku teman my parent ke weeding anak kwn2 diorg. biasanya aku xkan ikt mak n abah ke majlis mcm nie kecuali majlis sedara. tp setelah di cucuk dgn subjek SHOPPING after majlis tu aku terpaksa jgk follow..hehe.

spjg 4 majlis aku hadiri termaksuk yg last week, aku pakai dua baju nie jer..hehehe. sbbnya baju2 aku semua dah ader kat kedah. yg tggl cume nie jer. acct byk lg yg menawan tp baju nie
jer yg aku plg suke..hehe. ooo ye..spjg majlis yg aku gi rata2nya pengantin skrg mmg suke tema white ek??? cantik baju diorg. terpegun sekejap aku tgk. agak2 mereka yg nk kawen tu nanti pilih baju warna pe ek??? eazy & asna jwb ler...hehe.

selamat pengantin baru to all yg bakal kawin & selamat tahun baru semua

8 ulasan:

||| PöJìé PööH ||| berkata...

jeles sama adik ipar i yg semakin cantik kebabom!!
paling suker pic header dia, pompuan melayu terakhir sgt!!
i nk jugak la pose macam tuh, boleh??!

AniS GalaXy berkata...

pojie
aiyooo kak ipar i dah mengamuk
jaga2 angah lps nie...blk kepala kene di cover dgn helmet..hehehe

pojie lg posing lg meletup dri anis ler

farish H berkata...

mantap dh kai slr skng kan ehhe cntek2 picta gteww

AniS GalaXy berkata...

rizz....
mana ader pakai dslr
2 along punya ler..hehe

suezensuzanna berkata...

pink!!!!...nmpk lembut

AniS GalaXy berkata...

suzen...
hehe...tp hakikatnya tuan tanah sgt ganas..hehe
thanks dear

Hezesuze berkata...

wah tgh tunggu sape kt pokok tu...ahaks!

cantik pic tu akak suke bangat...

AniS GalaXy berkata...

KAK HEZE
tggh tggu akk ler
kate nk date same2...hehehe

thanks kak. x sbr nk jmp akk