I WILL DO THE BEST FOR NEXT YEAR


Assalammualukum w.b.t

ketaq jari jemari nk menaip...hehe. subuh lagi aku dah open laptop & tunggu until 8 am dup..!! dap..!! dup...!! dap..!! jantung aku. aiyooo dah mcm nk tggu suami angkat nikah nie..hehe.

alhamdulillah result aku memberangsangkan. wlpn......................!!! xyah la tau ek. segan aku nk cite. apa pon hati aku sgt berbunga2, gembira & bahagia. acct dri mlm td aku x lena tido. mak pun perasan aku asyik kuar masuk bilik then terusssssssssssssssss tuju ke toilet. ape kes la anaknya sorg nie??? mak aku sbnrnya x tau result kuar ari nie. aku saje x bgtau. tkt result aku x capai target yg aku nak. lgpon kalo aku habaq kat mak, mak ler org pertama akan open web POLIMAS tu. so tggu jer la reaksi mak ptg nanti..

syukur housemate aku yg jgk classmate aku semuanya dpt pointer baik. wlpn last minute study, otak mcm nk pecah, tido yg x cukup, alhamdulillah kami lulus. so for final sem aku nk kene study betul. not study hard but study smart. xnk kene bebel dgn sis iva lg..hehe.

hope mak aku akan tersenyum gembira mcm pic kt atas nie bile tau result aku. hopefully...!!!


10 ulasan:

nazri berkata...

oh mak mertua ku...ha6
result ko cemerlang yang..ofcoz mak munah happy

gojes gul berkata...

kebetulan aQ On9
laju ker kO updaTE ek..

suke gamBo KO dgn mak MUnnah
TAHniah result.
Do ur BESt k Babe..
t8 k

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

dah sms puan maimunah tadi..
dia kata nenek kuat main
sbb tu x dpt AKJ..
pdn muka kena pukul dgn hanger

Eazy Izzuddin berkata...

wah
tahniah dgn result...
result eazy x kuar lg
huhu

iva saionji berkata...

hehe..mane ade iva membebel..kan iva taip je..hahahaha...pepon T.A.H.N.I.A.H okeh..muuahhh

~ceRRy beRRy~ berkata...

wahhh..
mst result best nih!

congratz akak =)

happy new year..

AniS GalaXy berkata...

NAZRI
mak aku x rela ko jd menantu dia..haha.
alhamdulillah ok


MOON
gojes la sgt ko tu..hehe
yup i will do my best.
thanks dear


PAKCIK AIZOUL
uikss...bgtau org lain apsal
xper2..next sem adk study btol2 k.


EAZY
thanks dear
ala..anis tau result eazy pun mesti gempaknya..hehe


IVA
ooo yela..iva menaip tp mulut terkumat kamit..hehe. thanks ek dear. next year i will do my best


IFA
eh xder la gempak pun dek oii
cukup2 mkn. x sampai target akk.
otak beku for 1 year agaknya

CikLola berkata...

tahniah sis....truskn usaha mu..cayok3

Hezesuze berkata...

wah mesti result memberangsangkan ni....TAHNIAH!

AniS GalaXy berkata...

LOLA
thanks dek...kamo pun moga berjaya..love u dear


KAK HEZE
alhamdulillah
x sbr nk suh akk blanje anis nie