AGAIN..!!! AKU JGK YG UPDATE


assalammualaikum semua

letih..!! penat..!!! and segala mak nenek la. segalanya dah setel hari nie. masing2 dah diberi tugas...aku mcm biasa take over bhgn kitchen. now time nk tido jer. tp pape pun update dulu my diary nie.

1st b4 aku open blog, aku msti nk tgk MS n email dulu. mcm biasa komen2 dari silent reader aku ader yg OK n KO. whatever la....aku mls ambik port. ambil sbg penguat semangat. one of my fren tny naper aku tkr nickname aku dlm blog. maksudnya knp dari ANIS jd AKU. senang jer............ aku selesa dgn diriku. sblm nie aku rase mcm x selesa bila pggl diri sendiri ANIS, bkn maksud aku nama tu x sesuai dgn aku.....gilo kalo x sesuai, dah 23thn aku digelar ANIS x mungkin aku x suke. maksud aku sbnrnya, aku rase dekat dgn korg bile guna kata ganti diri mcm nie..(nak aku guna bahasa sastera ker)..jadi better aku trskan mcm nie je. tp korg jgn la ingt yg mengupdate blog nie bkn aku ye. orgnya masih sama xder yang berubah, kalo berubah pun dari segi bentuk badan jer..hehe.

jgn hanya tgk pd luaran. selak2 la sikit shawl nie baru anda tahu siapa dia..hehe

hari nie topik p'bualan aku & family mcm2. slh satunya dont judge people from outside. fuh...!!! mcm terkena kt btg hidung aku jer. yup mmg aku akui aku suke judge org dri luaran, kesilapan bsr bg aku. tp semua tu b'mula dr pengalaman jgk. biasa la kan bile diri sendiri pernah terkena, so semua benda baru kena di judge b4 digunakan. insyaAllah aku akan buang sikap nie slowly. x semua manusia sempurna, tol x??

ok la aku nk sambung cari lagu yg dari tgh hari td x jumpa2 titlenya. if ader yg tau tlg bgtau aku leh. sape2 yg kenal aizul marcello, sila ke blog beliau...aku terpegun dgn lagu kt blog dia. bkn terpegun dgn orgnya ye...hehehe

take care semu...love all..muahh.



4 ulasan:

a i z o u l h a s h i m i e berkata...

apa pun terjadi pkcik tetap panggil dirimu si NENEK..
syg mcm nenek sendri..
sekian
walimatulurus...

AniS GalaXy berkata...

pakcik aizoul
walau mcm mn pun
pakcik ttp pak andak utk diriku...hehe

farish H berkata...

cute la k wos shawl tu ehhe

AniS GalaXy berkata...

rizz...
hehe....thanks dear..
rizz pun cute...nk pinjam ker shawl tu