3 tmpt dlm 1 hari


dah puas main air laut, anis ke satu tempat yg tgk x gayat bile naik gerenti gayat..
Eye On M'sia....opss bunyi mcm best je. dri jauh nampak x sbr nk naik tp bile dah dekat aiyooo kecut perut jadinya. mase Eye On M'sia nie ader di KL anis x berpeluang nak naik. maklum la busy keje. bile dtg hujung minggu umat manusia terlalu ramai.

bile dah di transfer ke melaka RODA GERGASI nie dpt la anis naik.
kabin Eye On m'sia nie boleh dimuatkan 7 org. tp kurang selesa la nnti. sbb panas. aircond dlm kabin di pasang slow je. so anis n cousin berpecah. kak mas feat adk mya, anis feat mak su, kak ct, anje & aida. selama 4 pusingan di buat, mulanya gayat la tp lama2 dah ok & bosan sbb lambat..hehe.

tersenyum tp duduk statik jer..hehe


anje yg sgt agresif...mak usu peluk anje kuat sbb mak usu gayat..hehe.
dari eye on m'sia...kami ke bandar hilir. ini la kapal samudera yg terletak di bandar hilir. berdepan dgn kapal nie bangunan yg menjual brg2 kraf tgn. smpt la anis capai b'brp brg utk family n kwn2

dah puas shopping kt bandar hilir kami semua ke DATARAN MBMB(majlis bandaraya melaka bersejarah). waktu ptg dkt dataran MBMB nie ramai budak2. diorg blh mandi air pancut. comel jer gelagat budak2 kat si2. aida n anje x dpt join mandi sbb x bawak baju lain. just bg si kecik 2 gelup kaki dlm kolam jer.



happy ending 4 that day. esk dah merancang nak ke MINI M'SIA, ZOO MELAKA, TAMAN BUAYA...eh...mcm2 lagi la.

p/s : nk tau mana anis gi plak lps nie...tggu k






13 ulasan:

makcik rokiah berkata...

arghh best..

||| PöJìé PööH ||| berkata...

wahhh!!
bestnyer!
tp mmg bosan naik Eyes on Malaysia..
dh la mahal
malam cantik la kot!

myZone | When Anuar opens to public berkata...

anje steady jer...mak usu plak yg over kan anje kan :p

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... berkata...

kuat bjalan la nenek ni
x bleh duk diam kah?

Eazy Izzuddin berkata...

wah...
keliling malaysia..
besh.....
=)

Remy.com berkata...

btoi tu pojie, remy naik benda alah tu pon sekli jer sbb slow sgt...

cuba klau mcm roller coaster kn best...

huhu...

SAIFUL berkata...

rupanya selama ni aku dok dalam hutan..
ingatkan eye on msia dah xde hahaha :D

Duke Luce Dell'amore berkata...

sronok die dpt jenjln!xsabar jim nk abiskn sem ni!nk p jenjln gak!

miss galaxy berkata...

1. cik kiah....mmg best pon. rugi kamo x ikut.

2. pojie...next time kite gi sama2 k. tp x mau naik lg eye on m'sia ni...hehe

cik wanie berkata...

wah wah wah,
buah hati wanie g bercuti,
x ajak wanie pun,
sedeyyyyy...

rindoo sama kamoo dan mas...
huk huk huk

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

teringin nak naik EOM....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

rizz berkata...

wah3 jln2 je die ek hehe best niww!:p jeles:D

RyZ4L berkata...

sakan nye!!
jeles.
walaupon x keje lagi..
tetap jeles sebab x payah tengok buku! hahahaha..anyhow~ nganggur ke?
adusss...gawat sangat ekonomi kot..tkpe. masih kekal chantek jew!:)