1st place yg dituju

salam.
now 9.48 am...anis dah ada di KL. i'm back utk menjeritt....tiba..hehe
smlm lagi anis dah ader kt KL, sbb keletihan x sempat nk update blog smlm.
spt yg di janjikan ari nie anis akan mula berTAPA dpn PC utk bersihkan segala sawang yg dah melekat di setiap sudut blog nie.

rasenya enty kisah anis kat melaka mayb ambik berPAGE2 entry.
spjg kt kpg mmg anis kejenya berjalan jer. yg pasti PANTAI KLEBANG & PANTAI PUTERI destinasi utama tiap pagi. bestnya kt pantai 2 boleh tgk nelayan balik dari laut dgn bawa hasil tangkapan diorg hari 2. fresh2 semua ikan2 tu. lepas dah borong semua ikan, anis n cousin mesti berjalan spjg persisiran pantai. snappy wajib la. umpama org x pernah tgk laut...hehe

pantai puteri merupakan perkampungan nelayan. majoritinya mencari rezeki di laut. sbb 2 pantai puteri kurang sesuai utk mandi mandi . anis x sempat nak ke TANJUNG BIDARA iaitu pantai yg sering jd tumpuan ramai tiap hjg minggu. inysAllah next time anis gi sana dgn rakan bloggers..


masa nie anis rinsu sgt dgn sayapian..teramat rindu.

keindahan pantai pd waktu pagi. tenang rase hati

matahari mula nak terbenam. cantik sungguh ciptaan ALLAh

anis & k.mas mgg sukar dipisahkan. love u sis

aida tkt air laut, tp anje boleh berlari ke laut. si kecil penyejuk hati

model sambilan....tp tidak laku di mana2 majalah.

p/s : next....anis kemana agaknya??

12 ulasan:

myZone | When Anuar opens to public berkata...

jelez nih, nak wat istana pasir gak...hukhukhuk :D

goasop berkata...

best nya dapat lepak kat pantai a day long~

makcik rokiah berkata...

wah wah wah..
bercanda di tepian pantai namfak..

cik wanie berkata...

wah wah wah,
buah hati wanie ke pantai yer,
nie yg jeles nie,
wakakakakakaka,
nak join jugak!!!!!!

||| PöJìé PööH ||| berkata...

masa nie anis rinsu sgt dgn sayapian..teramat rindu.
sah rindu sgt nih smpai tshashul² Kak Rose aku nih!
hhehehe!

nono berkata...

salam,

selamat kembali....:)hehehe

Remy.com berkata...

wah anis, kat pantai yg dibelai angin yg lembut teringat pada sayapians...

thanks, we miss u too...

Duke Luce Dell'amore berkata...

wendo kak ros gak!!!uwargh!!!
sbulan kak ros bertapa!lama tu!

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

VAH VAH VAH...
layan jiweng di tepi pantai...

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

NedDy berkata...

wahhhhhhhhhhh.......... sgt jelezzzz...

rizz berkata...

wah tharu bile die wat sayap kt pntai tu hihiii

Famie Shafie berkata...

Anis,

Saya perlukan beberapa maklumat dengan segera jika anda boleh bantu saya.

Saya seorang pemimpin Pengakap dari Kuala Lumpur. Saya akan membawa 7 orang Pengakap yang terpilih untuk berkhemah di pantai puteri.

Perkhemahan tersebut adalah selama 4 hari, adakah kawasan tersebut berbayar dan dimana harus saya menjelaskan pembayaran dan kadarnya?

Saya ingin memberi pengalaman Pengakap tersebut untuk membantu nelayan disana selama 3 hari untuk menangkap ikan.

email saya di "famieshafie@yahoo.com"

Terima kasih