moh kite ke sana!!

salam semua
pagi lagi anis dah on PC. bile dah jadi penganggur setia nie mmg xder keje lain dah melainkan on9 'n' kemas umah. rutin harian yg m'bosankan.
bukak jer blog..uiks..ramai yg komen jeles tgk anis bercuti. ala2 siannya semua ek.
xpe2...kalo ader sesiapa yg nak bercuti di melaka anis sudi jadi PEMANDU PELANCONG.
next time kalo nk follow anis boleh jer. mmg di alu2kan. tp sblm 2 uol wajib la tgk pic2 anis mase kat melaka k..hehe

lets continue...

13 Jan 2009 anis n family ke TAMAN MINI MALAYSIA. apa yg best dkt mini m'sia ialah rumah2 yg di bina di dalam taman nie. ada 13 buah kediaman masyarat di seluruh m'sia. tapi anis kecewa sikit la dgn kebersihan di dalam rumah2 kediaman nie. x terjaga langsung. mayb dah bertukar hak milik sbb 2 la taman mini m'sia skrg kurang menarik perhatian pelancong. setahu anis sblm nie NORANIZA IDRIS merupakan pemilik MINI M'SIA...tp skrg dah bertukar tgn pada Ahli Koprat India.


namun ader jugak yg memuaskan hati. antaranya rumah MELAKA, SABAH, SARAWAK, PAHANG, SELANGOR dan byk lg. cume suku drpnya kurang memuaskan. sblm blk sempat anis tulis note di ruang apa KATA PENGUNJUNG. hope next time anis dtg TAMAN MINI M'SIA lg cantik dan menarik.





sebabkan terlalu byk gambar, anis terpaksa buat slide show. memudahkan bg uol semua tgk. sudi la tgk ye. next time kite pergi sama2 k. dlm slide nie ader separuh dri gambar anis 'n' family. anis selitkan antara gmbr yg terOK. kesian kat abg addy(ayah aida & anje) jadi photographer anis ari 2. thanks juga pada kaki tangan TAMAN MINI M'SIA yg sgt peramah & sudi beri penerangan mengenai rumah2 di situ.


p/s : jgn di persoal knp anis pakai baju yg sama. terlupa bwk baju jln byk sikit..blk dri mini m'sia trus ke JJ shopping baju sbb lps ke MINI M'SIA ader lg tmpt nk di tuju....kemana?? tggu ek

7 ulasan:

myZone | When Anuar opens to public berkata...

ada momok x p taman mini tuh? ada owang kater ada momok antu...tatot...brrr :p

miss galaxy berkata...

ish...mana ader momok
sape suh diorg dtg time org x ramai mmg la muncul momok 2...mayb momok nk berkwn dgn org yg ckp 2 kot..tah2 diorg pun momok....hehehe

||| PöJìé PööH ||| berkata...

heheh..
ada org tnya dah er..?
kiter baru nk tanya soalan last ittew..
hiks =p

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

nanti kalau kanda yanie turun melaka...
sila la jadi pemandu pelancong yer...

hehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

antusabun berkata...

Anis dah nganggur ke? Bukan tukar tempat kerja ke?

rizz berkata...

wahh melaka mmg cntik kan anis...bile nk g ni..aghh:p

hans berkata...

bestla dapat berjalan2