assalamulaikum

29 mei 2010 aku dah kembali ke kota metropolitan.
fuh...jauh perjalanan ari ari tu. berat ati nk meninggalkan negeri jelapang padi. byk kenangan di ak bawa bersama. kenangan bermasa family angkat, kawan2 poly, kwn2 blog & semua kwn2 aku di sana. insyaAllah pjg umur kite ketemu lg.

bendang tah sape2 aku bedal...hehe. cantik kan bendang tu, pastu angin sepoi2 jer..best sgt

sblm gerak blk aku sempat antar msj pada semua agar doakan aku slmt sampai ke KL. tepat jam 5.30 pg kami bertolak balik.
fuh...mmg aku sedey sgt. ntah kenapa jdi mcm nie.
time sijil dulu xder plak nangis2 mcm nie. mayb ada hikmah disebalik semua nie. bbrp ari b4 blk KL mcm2 kami buat sama2. nnti aku long story dgn korg ek. mesti berepisod-episod la cite aku nie..hehe. hope korg x cemuih (bosan)...bak kate org2 kedah.

mood aku skrg still mood sedey + risau. knp risau???? tggu jer nnti. yg pasti sblm 23hb jun nie ati aku mesti x tenteram....hope segalanya ok la.
kalo boleh aku nk blk ke kedah just utk ambik segulung diploma..bkn utk repeat sem..hopefully. amin..

6 ulasan:

||| PöJìé PööH ||| berkata...

patutlah tetiba bleh komen post org..
dah blk kl rupa²nya..
bila mau dating?

Love,
PojiePooh Abdullah

El-Zaffril berkata...

Lama tak singgah sini... ape khabar?

Eh... kamu gi bendang mana tu?

AniS GalaXy berkata...

pojie
dah blik dlm 3 ari mcm tu..
nnti kite set time k dear..
meronggeng sama2

zaff
tu la org tu x ingt kat kite...hehehe
bendang sape tah anis msk..x mintak izin plak tu.
gmbr dkt jitra kedah

Eazy Izzuddin berkata...

hype cik anis..
pe kaba?
lama x dgq cter..
hehe
xD

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

insyallah bjya..

AniS GalaXy berkata...

eazy
sht jer dear
amboi cuti2 kat penang x ajak pon ek...hehe

pakcik
insyaAllah amin...