KAMPUNG & BANDAR....sama jer..!!

Assalmmualaikum

apa kabar korg semua?? mcm mana dgn life skrg?? bz ker....hehehe. ala tu alasan dah lapok utk tidak mengupdate blog. mcm aku la....skrg lebih senang jwb..malas nk update je.. pastu mesti ader abg2, akk2, adk2 dan pakcik makcik yg akan membebel kat aku. 

sori la ek syg2 ku. aku nie kalo dah sibuk dgn life jwbnya mmg terabai la segala alam cyber aku. sekurang2nya ingt jugak kat korg. last week CNY. aku x blk KL pun. duduk jer kat kedah teman sorg kwn yg x dpt blk gara2 tiket abis. cian plak kat dia nk tggl umah sewa sorg2. maklum la....cik anis nie kan baik ati...(masuk bakul angkat sendiri..hehe)

sepanjang 5 hari cuti. keje aku duk merayap jer ke umah family angkat. kebetulan umah family angkt aku betul2 dlm kwsn kpg. siap ader sungai kat blkg umah. cume nk mandi tu....harapnya xder la yg sanggup. mcm aku ckp dlm title of this song...hehehe. kpg dgn bdr sama jer. yg bezanya kebisingan, keriuhan dan kebahgiaannya jer. memandangkan aku baru je setahun jagung kt kedah, sepatah haram mak nenek yg mak angkt aku ckp aku kene dgr betul2. sbb kedahnya sgt...... pekat. smpi akk aku kene translet kat aku. bengapnya aku ketika tu..hehe



nie la umah family angkat aku. slm proses nk buat garaj kete.


korang tgk sungai kat dlm gmbr nie agak2 ader yg sanggup nk mandi x..hehe. akk aku & kwn aku. thanks happykan CNY aku dgn celoteh korg.

lovelly sis. spjg kat kedah, dia yg bertanggugjawab jaga aku. thanks sis.

 makcik yg byk ckp...tp fhm diri aku. thanks makcik kid

sepanjang kat kedah....aku x lepak dgn sape2 pun selain akk, abg n family angkt aku. maklum la aku nie org luar. jdnya kalo nk kemana2 mmg mengharapkan diorg jer. setiap khamis malam jumaat lepas tutup kedai beger, aku, akk n abg mesti ke alor star. tgk org2 main drif. xpun pusing2 jer alor star.

skrg nie tiap mlm aku tlg abg aku kat stall beger dia. atlist aku dpt la sikit duit poket tiap2 minggu. nnti aku masukkan pic aku n family gi tgk bola dkt stadium darul aman. sejak bile aku suke tgk bola....aku pun x tau. tp suasana tgk kt stadium dgn tgk kat umah mmg lain. 

insyaAllah aku smbg lg story k. skrg time nk siapkan rekabentuk paip...
asgmnt dah memanggil2 aku...
take care semua
jg diri k
papai
muah....!!


6 ulasan:

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

bguih hang la ni dah ada abg n akak angkat na..
tp mmg sure hangpa x larat diangkat..
lareeeekkk...

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

hihihi...zoul jahat! =]
selamat buat assignment cik anis...masak burger jangan sampai rentung dagingnya...kehkehkeh =]

Hezesuze berkata...

perghh makin hari makin cantik
picta2 anis yea...huhu

miss u baby!

AniS GalaXy berkata...

alahai org tua nie...
kalo pakcik pun adk x larat nk angkat
nie kan plak org nk angkat adk...hahaha

berat dos....ker!!1

AniS GalaXy berkata...

anuar

daging x hangit...tp x masak pernah la...hahaha
semuanya sbb tkt hangit..hahaha

pakcik tua tu mmg mcm tu nuar oii
dah nyanyk agaknya

AniS GalaXy berkata...

kak heze

ingtkan anis yg makin ari makin cantik...wakakakakak...
alahai kak..edit guna water colour jer.hehe
miss u sis..muah!!