KENANGAN MENGERATKAN SILLATURRAHIM

salam semua
sejak akhir2 nie anis malas nk on9 sblh siang. semenjak jadi bibik kat umah. mmg xder mase on9 kalo on9 pun, anis xder dpn laptop. bile dgr org buzz baru le lari2 anak ke laptop...hehe

ari nie lg la bz. setelkan hal adk mya. pagi2 dah gi bank BSN. then gi cuci gambar pasport adk mya. time 2 ada plak mamat yg rajin mulut nk berceloteh dgn kami. layan kan ajer....bro tu pun ambik PJJ. dah tua msh lg ader mood nk study tau. syabas bro..(syabas jgk buat pakcik tua kerepot..hehe) sblh ptg plak anis teman angaj services kete. si GEN2 nak jalan jauh esk. harus lah bersiap sedia.

tgh hari sahabat lama anis dtg umah. bile tetamu dah dtg ofcoz la kite jamukan makanan. xkan nk jamu air suam jer kan. sorry to izzati. anis lambat masak ari nie...hehe. mcm2 anis masak ari nie. plg special.......................

ayam percik nie la...specialnya amacam ader yg tergoda... gambar kt atas anis google jer. x sempat nk snap pic. sbb masing2 dah kelaparan...haha. kalo ader yg nk dtg umah anis. makesure colling2 dulu ye. nnti boleh la anis masakkan special buat uols. kalo x mmg korg akan mkn nasi goreng jer la...huhu.

ini la izzati (bersweater) & syakila (bertudung merah). rasenya syakila nie dah fofulor kt blog anis. tp izzati baru jer nk fofulor.. izzati nie kwn anis sejak kecil lagi. jiran anis dulu. but now dia dah pindah semenyih. kira jejak kasih semula la nie. yg bestnya izzati kene kelentong dgn anis. mati2 dia ingt anis dah KAWEN..haha. siap ckp anis tgh pregnant lagi. gurau senda sbb lama x jumpa kan.

bile dah berjumpa kenangan lama la di bualkan.
betul cakap org tua2 kan. kenangan la yg membuatkan hubungan semakin erat. so jgn lupa beli diari ye uols. leh tulis tiap kenangan uols. bile bace balik boleh buat hati yg duka gembira kembali.

p/s: esk nk jln jauh. mlm nie mau tido awal.



6 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

sedaapnye ayam percik tuh...
kenangan kan...
=D

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

kepercikan ayam itu memercikkan selera ku yang amat terpercik-percik melihat ayam percik itu...

sekian :D

[Q.e.M.a] berkata...

hoo~
rindu kt kwn2 QeMa gak
suda lme xjmpe =(

Hezesuze berkata...

kepercikan ayam itu memercikkan selera ku yang amat terpercik-percik melihat ayam percik itu...

haha copy paste komen Nuar...hahahaha

rizz berkata...

waaa cedapnyaa aym percik ahhak saje je taww kak woss ni wakakaka

Cik aiNa berkata...

ayam panggang itu amatla membuke selera cik aina,..aduhaiiiii