I WILL MISS U DEAR

salam...
gudnite buat yg dah nk tido.
anis belum ngantok lagi...mata pun segar jer.
siap dok pikir lagi esk plan nk buat aper...hehe

ari nie anis dok kemas umah jer.
dri pagi sampai kul 2ptg baru dpt rest. ofcoz la bilik angah plg bersepah.
mcm2 khazanah blh jumpa. dah mcm muzium plak..
tgh syok kemas bilik...tiba2 sedey plak.

sedey sbb tgk beg baju, baldi, makanan, buku2 nie.
semua barang nie adk mya punya. lusa adk mya dah mendaftar di Uitm Sri Iskandar.
maknanya lusa hari last la anis bergurau senda dgn dia. lps tu kami jumpa bile cuti panjang je.
ofcoz la mak & anis menangis teruk nnti. mak la insan plg sedey skg.
maklum la dari kecik adk mya mmg x di jaga oleh mak (di sbbkan mak bekerja). so dia di jaga family kt kpg. sbb tu bile dia mula duduk dgn family anis, mak mmg manja kan adk mya. anis sikit pun x jeles tau. sbb anis SAYANG adk mya jgk.

abah, along & angah pun dah sibuk tny bile dia berangkat ke perak.
semua dah sedey nie...
mcm adk mya nk gi jauh sgt plak kan...haha. kami semua sedey sbb kami x pernah berjauhan dgn adk mya. xper adk mya....alang doakan ko berjaya dlm pelajaran, moga apa yang ko impikan berjaya ko capai. kami sayangkan ko dek..

**************************************************

esk anis nk kene teman angah services kete
then gi BSN plak
pastu tidooooooo....hehe


13 ulasan:

♥miss zaza♥ berkata...

alalalala
so sweet,
perak tu dkat je la anis ;d
kem salam adek
tahniah dpt uitm ;)

||| PöJìé PööH ||| berkata...

alahai sayuuuu jer dgr..
tp xper dekat jer ngan Anis kann!!
jiran sblh mnyebelah jer kan!!!
blk kg leh sesama..

makcik rokiah berkata...

eh anis bile nak gie??

~Firsya~ berkata...

ok anis,xmo seday2x k...adk mya prgi kan utk stdy kan...nnti anis pon nak g smbg stdy jugak kan,tggl adk mya jugak...kuatkan semangat ok...to adk mya,tahniah2x...blaja leklok

eazy berkata...

la.kesian anis.
tapi tape la.
nnti anis pown da g study kedah kan?

rizz berkata...

ala tian die..xpe cuti msing2 ley jupe kan heheheh..

suezensuzanna berkata...

eee.nape muke serupe je??cm kembar..

Hezesuze berkata...

alah..dlm mesia gak kan...ishh cam kembar plak sis tgok uols bedua...hehe

gud luck uols bdua!

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

kalau rindu-rinduan, sampaikan saja pada angin...angin akan khabarkan rindu itu...

gtuh! :D

sekian :p

paCat berkata...

muke same !!

AiZouL tHe aBg keChiK... berkata...

alahai..
org dah biasa bjauhan dgn family
cool jer
pergi utk bjuang
balik dgn kejayaan

**kelihatan kotek disitu
lareeeeekkkkkk

Eazy Izzuddin berkata...

sweet...
huk3
adek eazy pun pergi juga
ke UKM bangi
leh blik every kot..
huhu
=D

RyZ4L berkata...

apekah kotex itu cik anis kite saje meng-snap jugek? hohoho :p
good luck in study adik mya!