SAMPAI JUGA YG DI NANTI

Aku RIndukan DIA

27 April 2009

isnin
4.00ptg

blk dri poly, anis n family terus gerak ke hospital. b4 that kak mas dok jerit pggl anis. time 2 belum sempat lg matikan enjin kereta. terjerit2 pggl anis, nsb baik xder kencing manis. kalo x dah GOOLLL pon. rupanya kak mas nk bgtau.............................

kad jemputan dri someone dah sampai. kak mas mmg mengharap pon kad 2 dia yg open. rezeki dia la kan, kebetulan dtg KL ari 2 pas2 dia plak yg sambut kad 2 dri posmen n then dia jgk yg bukak...hehehe. kad aper ek???? tgk ler kat bawah nie

cantik kan kad yg di pegang si comel aida. kad 2 sbnrnya kad undangan ke majlis hari jadi cik wanie pd 6 june 2009. bkn kad undangan perkahwinan ek...hehe. tp sbrnya mmg x sbr pun nk tgk akk ku itu bersanding atas pelamin...huhu. lareeeekkkk.
so cik wanie, jawapan dari mastura n nur anis KAMI SURE DTG ke majlis kamoo nnti. (^_^)

anis skg tgh menanggung rindukan wanie. diva blogger sedunia..huhu. smlm (28hb) anis dok ym dgn wanie jer. cian pd mereka yg buzz tp x di layan, sowi ek. saje je nk lepaskan rindu yg dah tggi gunung everest nie. tgh dok lyn ym tup! tup! tup! cik wanie col. rupanya voice sms, thanks kanda ku sudi nyanyikan lagu kenangan terindah & menjaga hati. meleleh air mata nie bile dgr suara yg amat di rindui menyanyi. anis SAYANG kamu kak..muahhhh.
x sbr tggu 10hb Mei ni.

psst : smpi jer kt hospital, mom buat surprise utk kami. tggu ek

8 ulasan:

Cik Wanie berkata...

wakakakakakaka,
dah tahu dah siapa yg pegang dulu kad itew,
hik hik hik..

yes,
anis & mas dtg,
luv u lah...

hurm,
pasal voice sms tue,
just for u syg,
coz i miss u so much,
hurm

rizz berkata...

wahahahh tomeyy je aida pgg kad wanie tu heheheh

mummYaeesh berkata...

uiks same birthday dgn yaeesh adam lar...woohoo

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥ wanie

aikk cmner leh tau cik mas pgg kad 2 dulu..
psg cctv ek kt umah anis.

demi kamoo ofcoz kami dtg la dear
tp cik mas segan katanya
mesti rakan2 wanie ramai yg join...tiba2 cik mas jg miang tau..huhu


anis pun rinduuuuuu sgt
rase nk peluk cium je tau
xper2 tggu 10hb nnti ek

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥ rizz

aiii
aida jer ke tomey
cik anis x tomey ek..huhuhu

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥ mummy yaeesh

sbrnya mummy best dia bln 5 nie
tp ader hal terpaksa di tangguh kan

wah...yaeesh smkn membesar
besday yg ke brp 2 mummy??

nazri berkata...

kim salam kat kak mas ek niss

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥ naz

gatal ko naz
yela2 nnti aku sampaikan slm k