MOM N DAD U R THE BEST

moga kami dlm lindungan-Nya

27 April 2009
4.30 ptg
Hospital Pusrawi

mcm yg anis bgtau. mom buat surprise utk kami 1 family. mulanya kami yg nk buat mom terkejut tgk nenek, mak su, pak su, aida, anje, kak mas n kak ct dtg kl. alih2 kami yg terkejut bile masuk wad pesakit tgk katil mak dah kosong. almari pun dah xder barang. kelam kabut tny kt kaunter. rupanya mom dah kuar wad. terkujat besar le jwbnya.

tup! tup! abah call bgtau mak dah ader kat lobby. dah siap2 nk balik umah. mak buat kitorg lemah jantung jer.

syukur alhamdulillah mak dah sembuh. tp now mak kene berpantang. mak disyaki jantung tersumbat. so anis la kene jadi nurse buat mak skg.

nenek aka makwe, org plg risaukan keadaan mom. yelakan anaknya msk hsptl pas2 xnk bgtau kat dia. maunya dia x risau. mmg sengaja anis n family rahsiakan hal nie diri org2 kt kpg. xnk diorg risaula kekdahnya. alih2 anis jgk yg tlg kantoikan..2 yg tiba2 dpt coll dri kak mas katenya dia dah OTW ke KL.

mayb makwe risaukan mom lps dpt tau yg abah exciden motor. tgk 2 muka abah abis melecet. tgn n kaki luka2 teruk jgk la. cian kat abah. x dpt anis bygkan mcm mn keadaan abah mse jth motor. kalo anis yg tgk mesti anis dah meleleh air mata. alhamdulillah luka2 semakin sembuh. tp bengkak pd mata masih lg kelihatan. hope mom n abah cpt sembuh.

YA ALLAH, HANYA PADAMU AKU MOHON PERTOLONGAN. HANYA PADAMU AKU MOHAN KEAMPUNAN. moga family anis sehat2 belaka. amin..!!

6 ulasan:

AiZouL tHe aBg keChiK... berkata...

ameen..
cpt2 sembuh mak n abah kiter

rizz berkata...

alhmdulilah mak anis dh sembuh.chill dear..:)

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥ abgku si kechik

sejak bile kite adk beradik..huhu
jeles ngan abg.
mak asyik tny jer.
abg pun da lm x dtg umah kan..

moga kite 1 family dlm lindunganNYA
amin..!!

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥ rizz

alhamdulillah
syukur sgt
pas ni anis leh tidur lena

mummYaeesh berkata...

eee seriaunye tgk luka kat pipi tu...
hopefully sume pun makin sembuh dan happy2 selalu!

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥ mummYaeesh

kalo mummy dah tgk seriau pth lg anis nie...seram sejuk gak la tgk

alhamdulillah semua makin sembuh