moga DOA kami dimakbulkan


assalammualikum

erm.....nk tau kan nape anis meghilang.
sbnrnya anis blk kpg (melaka) coz Atok sakit tenat. now atok ader di hospital besar melaka. ikutkan hati mmg anis x nak blk KL. tp keje dah memanggil2 suh blk..

4 mac 2009, kul 8.30 mlm
makcik anis coll bgtau atok dah meracau2 mintak semua family blk kpg. nk minta maaf katanya, tkt x sempat jumpa nnti. hati dah risau, tp mak anis cume kate atok xder apa2 2. tp anis pakse jgk mak...anis tau mak hanya nk sedap kan ati dia. then, kul 10pm kami gerak blk melaka. abah x dpt nk drive coz pening kepala terkejut dgr kabar nie. so anis la drivernya...biasa 2 jam dri KL ke melaka kalo dah anis yg drive sejam je...risaukan atok.

sehari sblm atok dimasukkan ke hospital, atok nampak sehat. mkn pun berselera.
lps je mak n abah anis blk kl pagi khamis 2, atok mengadu kaki kanan dia sakit sgt. bwk atok ke klinik doc suh antar ke hospital coz kaki atok dah kritikal. anis col mak, terpaksa mak n abah patah blk ke melaka..kesian kat abah letih kene ulang alik.

atok nampak tenang jer...sayang sgt kat atok

kata doc nadi pada kaki atok dah mati. kaki atok perlu di potong, kalau x risiko utk berjangkit ke buah pinggang n jantung sgt tinggi. kami satu family dah sepakat kalo ini jln yg terbaik atok akan melakukan pembedahan potong kaki. hiba sgt rasenya bile nk bgtau atok, muka atok tenang je bile kami bgtau. nampak sggh atok dah bersedia nk hadapi apa jua yg bakal berlaku.

kaki atok dah biru sgt....sejuk sgt kaki atok, rasenya mcm genggam ais dlm tgn.

tgh ari td makcik coll, pembedahan akan dijalankan dlm minggu nie. i'allah jumaat mlm kami satu family blk ke melaka semula. doa kami moga atok cpt sembuh dan allah permudahkan segalanya buat atok.

11 ulasan:

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

nuar doakan atok getting better after surgery...

sedey...mcm2 dugaan brlaku...

anis sabar tey :(

nazri berkata...

ya ALLAH
teruk jgk kaki atok ko nis
msti kes kencing manis

bykkan bersabar k nis.
minta pd yg Esa moga segalanya cpt pulih. kuatkan semangat nis
aku tau ko tabah orgnya

doa aku moga atok ko cpt sehat.

ZouL yG sEnGeT berkata...

doakan yg terbaik..
ameen..

rizz berkata...

aduss sedey bce entry anis ni.smoga pembedahan tu selamat...

♥miss zaza♥ berkata...

semoga allah akan sentiasa memberikan kesihatan untok atok anis
ameen

b-boy berkata...

semoga pembedahan tu berjasi sis ANIS.. nape la ramai sgt diduga sejak akhir2 nie...qada' dan qadar yang MAHA ESA..

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Pojie doakan agar Anis, atuk Anis n family Anis sumer tabah yer..
INi adalah sbhagian dugaan dari-Nya..
Miss u!

Cik AniS GalaxY berkata...

1. thanks nuar doakan utk atok. moga pembedahan berjalan lancar. ameen


2. dlm keadaan mcm nie aku mmg kene tabah nas. thanks naz 4 everything.


3. yup...doa yg mmpu adek hulurkan. thanks abg

Cik AniS GalaxY berkata...

1. kalo rizz yg bace hiba. anis yg lalui semuanya x terkata. moga doa kite semua di makbulkan.


2. thanks zaza...nnti kite jumpa kat melaka k. tp sygnya kene jmp kat hospital. anis x leh jauh dri atok. sowi dear.


3. dugaan sentiasa melanda dek b-boy. tabah, redha n cekal ubt utk dugaan nie. thanks dek boy


4. miss u 2 dear.. moga Allah ringankan penderitaan atok.
luv u pojie

Cik AniS GalaxY berkata...

thanks 2 all
moga doa kite di makbulkan Allah
amin...

Wawa_Nadwa berkata...

Sama2 kita doakan atok kamu sihat k.
semoga kamu dan family tabah.