macam-macam BERITA

assalammualaikum

sepanjang peninggalan ku...(wah verangannnn je) mcm2 yg berlaku pada kwn2 anis.
anis turut bersimpati. anis mohon maaf sbb x dpt ziarah kalian. apa pun doa anis moga segala musibah yg melanda kalian dpt kalian hadapi dgn tabah.

berita yg mengejutkan
cik wanie accident. terkejut sgt anis dpt msj dri wanie bile dia accident teruk sampai kereta remuk teruk. dugaan demi dugaan melanda wanie n family. moga wanis tabah dan kuat semangat hadapi semuanya. baru2 nie anis dpt berita yg wanie dlm mood sedey. sabar la syg..org mmapu berkata tp x mungkin org dpt merasa derita kita.

berita sedey
kwn sekolah teknik anis meninggal dunia akibat kemalangan. almarhum mohd aziz akmal meninggal dunia pada 6 mac 2009, jam 6.30 pagi stlh 4 hari koma. moga almarhum di tempatkan di kalangan org beriman. byk kenangan anis dan arwah. wlpn kami berlainan cos tp kami selalo study bersama.. esk anis nk ziarah family arwah di ampang..moga family arwah tabah. takziah dri anis dan family.

7 ulasan:

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

takziah pd kawan anis tuh..al-fatihah :(

ZouL yG sEnGeT berkata...

itulah namanya dugaan dalam khidupan..
kita yg masih bnafas ni harus bsyukur dgn limpah kurniaan illahi..
kdg2 pkcik mu ini boleh diguna pakai ok..
sekian

rizz berkata...

pelbagai dugaa dtg melanda..kte yg hidup kne meneruskan khdupan cm biasa..al fatihah..

♥miss zaza♥ berkata...

takziah!

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Innalillah...
Takziah buat keluarga allahyarham..

hazwan hassan berkata...

takziah kat family kwn cik anis tu...
ujian n deugaan tuhan ni mmg byk..
sume org ader dugaan masing2...
tp yg bezakan kite adelah cara kite mghadapi n myelesaikan nye..

Cik AniS GalaxY berkata...

dugaan yg di lalui mmg payah nk di hadapi
namun dugaan yg di beri Allah merupakan kasih syg yg Allah curahkan.
tabah dan kuatkan semangat cara terbaik hadapi semua nie