BUat Yg teraKHir kali,..!!

tension tol la...
dah last day anis kat opis nie nk kene gak buat OT..aiyoo mlsnya
di sebabkan tanggungjawab so kene la buat jugak.
tp bkn keje yg di buat, ini la kejenya..megupdate blog. bls dendam sbb last week x dpt ngadap PC..hehe

sbnrnya anis nk smbg cite dri entry "BILE KAMI BERTEMU"
lepas jer lepak sekali dgn sayapian (wanie, rizz, aizoul, nuar, jim n pojie) anis, adk mya n my lovelly cousin kak mas terus ke putrajaya. kak mas teringin sgt lepak kat putrajaya time mlm.
ye la lepas nie dia dah nak balik MELAKA... dah x dpt tintong sama2.
agenda kami bermula di TAMAN BOTANI..wlpn x dpt naik kereta n mini train, dpt la jugak kami berposing kat jambatan TAMAN BOTANI. cantik sgt suasana kat si2.


sampai jer terus posing..hehe



terselah ketingtongan kami bertiga

hari semakin gelap, lgpon dah nak maghrib. kami pun terus ke dataran putrajaya. lepas solat maghrib kami terus berposing sakan kat dataran. kebetulan ari 2 anis kene jemput kwn kat KLIA. jam baru kul 7.30 so kami cdg nak ke jambatan putrajaya.



tgk 2..sakan mereka berposing. anis jugak kene jd photographer.

sebelum gerak gi KLIA, kami senap pic dulu kat jmbtn putrajaya...hehe. lgpon jai smpi kul 9. so sempat la lagi kan..hehe. smapi jer KLIA rupanya dia dah sampai awal. ampun jai. berdesup jai dri mase OTW blk ke umah. marah la kot..hehe.

lepas nie kak mas dah x dpt lepak mcm nie lg. apa pon hajat dia nak lepak putrajaya tercapai jugak akhirnya...i will miss u so much sis. love u..muah..
kak mas x sempat nk berkenalan lbh rapat dgn sayapian. apa pon dia ttp hargai perjumpaan singkat kite ari 2...thanks kak mas..muahh

24 ulasan:

Duke Luce Dell'amore berkata...

ha??p KLIA pas jumpa sayap??jim pun p sana gak tau!tp gerak 8.30mlm..sbb my bro flight p Narita,Jepun dlm kul11 mlm..

Eazy Izzuddin berkata...

wow...
posing sakan..
xD

ReMy berkata...

posing kat jambatan cik anis kita ni aka diva muslimah...

pink_butterfly berkata...

wah3...bposing sakan dorg nih...mnjeleskan rama2 ajo....

you are now in my zone berkata...

kemain tak pakai kasut lagi posing atas rumput...hengat kat obersea...keke :p

RyZ4L berkata...

siap buat push up tuh kt taman botani. keles!!!:)
hehe..ala~ pasnie no more gaji??:((

makcik rokiah berkata...

macam2 aih..

miss galaxy berkata...

jim gerak kul 8.30 mlm
anis kul 8.30 dah ader kat KLIA..hehe
wow abg dah sampai ke jepun
jim bile lg??

miss galaxy berkata...

eazy, remy n adek ku
dah menjadi kewajipan pd anis utk berposing sakan bile nampak camera...hehe

miss galaxy berkata...

ala nuar..xdpt gi obersea
kite verangan dah la...hehehe

miss galaxy berkata...

ryzal
wajib lor buat push up..baru la org kata menghargai MALAYSIA..
tiba2..jer


eh saper ckp anis dah xder gaji
ader lor...insyaAllah anis keje kat tmpt lain.
wajib keje x mau dok umah jer..bosan lor

miss galaxy berkata...

makcik rokiah jeles 2
x dpt ikut gi putrajaya..hehe
larikkkkk

~~Imran~~ berkata...

anis dear..
wah2..sakannya dia berposing
eh bkn ker jambatan 2 saksi pada seseorg menangis dulu...opsss

Monkey D Luffy berkata...

TINGTONG? bahasa Tawau itu adalah kedai game yang guna TOKEN tu

si TomBoy berkata...

agaknya bile la turn pic jai plak dlm ini blog...haha
xkan ku izinkan
wajahku mahal

apa pun mmg jai angin dgn nenek
janji kul 8 dah ader kt KLIA
kul 8.45 bru sampai..tomoi kang baru tau

miss galaxy berkata...

im...diam2 dah ar..hehe.
jgn bgtau semua org ek
majok sejuta thn nnti

miss galaxy berkata...

oo yeke luffy
baru anis tau
maklum la anis nie org melaka...x phm la bhs tawau
nsb baik la maksudnya jer kan..hehe

rizz berkata...

wahhh motip g putrajaya upenyaa:p

NedDy berkata...

Amboii..sakan posing ek..hehehe..

miss galaxy berkata...

hehe.ampun2
lari blk awal sbb adek UPIN xer..hehe

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

hamboi2 kak ros...
lepak di putrajaya kata nyer

he he he

memang best lepak kat sini..
tenang jer kan..
leh bergedix sakan

kekkekkeke

bila geng sayap nak gather2 dengan geng boolat kak yanie nih...

ahaks~~~
(^_^)

miss galaxy berkata...

kanda yanie nak kami gath same2..leh jer
xder halnya..hehe
set temujanji k.
kami diva2 sekalian mmg bz sikit..hehe
verangannnn

Yanmie berkata...

hehee..ada gaya model lah..cute2 gitu..

cik wanie berkata...

wah wahh wah,
sempat lagik ke putrajaya,
kami pun ke putrajaya,
tapi ari senin,
heheheheheheh:)

gonna miss u alwaz my dear:)

~hugs~