SEmuanya nak Summit cpt


asalammualikum semua
lepas seminggu anis bercuti. semalam dah start keje semula.
mmg hazab rasenya smlm. anis lgsg x sempat nak mkn & minum.
bygkan la buat keje dari kul 8.30 am hingga 5.00 pm non stop. time lunch pun anis buat keje.
semuanya nak di summit dis week jugak.
195 biji rumah akan di handing over awal bln 12.
mcm2 keje kene buat.....PENGARAH plak tau nak mengarah jer. try buat keje boleyyy???

ini baru sikit jer. ader berkotak2 lagi yg anis dah siapkan. syukur semua keje ALLAH permudahkan


di sebabkan semalam anis dah tension buat keje
hari nie anis leh rileks sikit. lgpon majoriti keje dah siap
tggl sikit2 jer lagi. 2 yg sempat nak update blog utk carutzzz PENGARAH kesyg TEBUAN & LEBAH itu.
ampun ek PENGARAH, x sengaja.
smlm anis OT dri kul 5.30pm hgg 8.00pm
OT only myself tnp sesiapa teman. pic yg atas 2 pun anis snap jam 7.30pm.
hati mmg berdebar2 tp anis buat x tau jer dgn apa jua bunyi yg berkumandang...hehe
bunyi apa???...uikss x yah ckp la ek.
p/s : next entry anis jumpa sape ek...hehe

14 ulasan:

Afeeq berkata...

dah nme pengarah mmg la keje mengarah ......hahahah.....bersabar la ye .....sabar tuh separuh dr iman ..

you are now in my zone berkata...

ada momok kt opis anis...tatot...huhu

miss galaxy berkata...

bumps...
sbb dia pengarah n dia leh buat suke ati ek
nyampah tau

nsb baik anis mmpu lg bersabar

Duke Luce Dell'amore berkata...

upin suke jd momok!
die suke ngitai2 kt tingkap..

miss galaxy berkata...

nuar....
shhh..jgn ckp
nnti cik anis jadi tkt plak

miss galaxy berkata...

jim...
kak rose mmg dah tau UPIN 2 nakal
xper2 nnti kak ros babab ek..
motip??

makcik rokiah berkata...

yer..blog adelah tempat utk mencarut bos a.k.a pengarah kiter....yeehaaaaa mari mencarut...kakakaka...

rizz berkata...

amvoi.bkotak kotak la kenn.drawing ke ape tuh kak woss?

miss galaxy berkata...

makcik rokiah...
kemain mengajak sye menambah DOSE...hehe

carutz boss
jum follow ramai2

miss galaxy berkata...

rizz..
kalo suh kak ross buat drawing
mau hancus semua lukisan itu nnti

aiZouL diSiSi... berkata...

puaka niyang rapik kini brada di ofis cik anis..
lariiikkk..takot

miss galaxy berkata...

kalo puaka niang rapik ok lagi
jgn bg kekasih ku seru
nnti diri ini teringtkan WARIS jer...
hahaha
:P

PöJìé PööH... Mulanya di sini... berkata...

submit ker??
ku pk knp la smpai ada summit parade kat BP si anis nih wat keje..
amponnN!!

azizisamsudin berkata...

anis name pun pengarah ,,
tu terpulang pada curak pererintahan dia .. pemerintahan katenye ... (pentadbiran )

anis keje tul2 lepas tu jadi pengarah k