TerlepAs jua Akhirnya

14 Oktober 2008. pagi2 lagi dah dpt note dari HQ menyatakan cik anis perlu kerja luar daerah. nak kene outstation ke sabah plak. kali nie kene ikut 2nd big boss coz ader meeting dan projek yg kene handle di sana. baca ajer letter dari HQ cik anis dah buat muka x mau pegi. bos pon dah perasan muka ayam berak kapur cik anis.

boss : so how anis...u nk follow i jugak ke

cik anis : kalo dah arahan dri pihak atasan saya x blh nak tolak en.

boss : bgs la kalo u fikir mcm 2. at list ader jugak teman i di sana

cik anis : yela boss.

15 minit kemudian..

boss : anis, i think u x payah pegi la. coz i dgn wife nak bercuti sekali di sana. so after 1 week kene outstation i nk smbg cuti. so u tlg book 4 lagi tike ye.

cik anis : yeke en. kalo mcm 2 saya book skg jugak.

boss : suke la kamoo kan..

lepas je borak dgn boss terus cik anis call Air Asia book 4 tiket ke sabah utk hari sabtu nie. syukur la cik anis x payah pegi. kalo x mesti bosan sgt2 kat sana.


5 ulasan:

you are now in my zone berkata...

g sabah...leh p pulau sipadan... :p

Afeeq berkata...

nk itot....lalalal

Ir.rIZZ IrHAmy berkata...

alaa wugi laa kak ros xp..;p sabah cntek taw pulau nye

aiZouL diSiSi... berkata...

nasib baik x g..
klu x tgl pkcik sorg sni..
kikiki...

PöJìé PööH... Mulanya di sini... berkata...

ala anis..
why xgi??
klo x lh pojie ikut..
tumpang dlm beg baju ek..
hahahaha..
missin u!!