syawal nan indah (4)

lepas rindu..
kemain lagi kan ayat LEPAS RINDU.
tp mmg betul pun..dah dekat 4 bulan x jumpa mista MUIN
rindu sgt2. padahal bukan jauh pun kat klang jer. tp mista muin nie bz sgt
asyik berlayar je..kononnya la kan..hehe

so bg mengubat rindu yg lara nie. mista MUIN sggp minta cuti dri bos
semata2 nak jumpa cik anis. terharu rasenya. cuti tanpa gaji plak 2. company cina kan..xder ati perut langsung.

cik anis temankan mista MUIN gi open house umah kwn dia dkt meru, then kami ke umah kwn cik anis dkt kapar. tiba2 mista MUIN buat kejutan..dia terus drive kete ke umah mak dia. dgn x ready nie. jantung berdegup kencang..hehe. nsb baik family dia semua ok. cik anis x pernah jumpa mak mista MUIN nie. sbb parent dia dah bercerai dari dia form 2. so now dia stay dgn ayahnya. cik anis rapat dgn ayah mista MUIN jer. dah anggap mcm ayah sendiri pon.

hope hubungan kami bagai satu family akan kekal hingga akhir hayat. insyaAllah..amin

mista MUIN makin hitam..cik anis plak makin tembam

cik syira yg byk ckp




inilah mak mista MUIN.

adek2 mista MUIN. muka sepesen je kan..hehe


5 ulasan:

you are now in my zone berkata...

renjis-renjis dipilis
inchek muin dan cik anis
dua-dua manis
ssssssss...

sekian pantun :p

Duke Luce Dell'amore berkata...

pntun 3kerat ke??pelik!

Ir.rIZZ IrHAmy berkata...

owhh ni ke bf kak rose.ngeeee~~~~~~~~

aZIZUL hASIMIe oSMAn berkata...

entry cover line..

sekian wslm..

miss galaxy berkata...

kemain semua kan..suke kalo kak rose dah ader buah ati.

buat masa skg belum PK nak ader bf
otak dok PK nk smbg study blk.
keje
keje dan teruss keje...