APA UALL BUAT BILE STRESS

 mood pagi...arrrggghhhh stress.
pening kepala bile tgk umah....2 hari dok mengemas tp x setel2 jgk..
kena guna khidmat pembantu agaknya..kikikiki.
kemas dapur kt depan pulak bersepah...kemas bilik kt ruang mkn pulak full.

tgk la ruang tamu...pengsan nk kemas...hehe


muka stress..tp mampu lagi nk tersenyum... 

sebenarnya bukan stress sbb umah jer. byk benda yg aku pikirkan. mcm2 keje tgh menanti aku, makeup, class, keje...wah semuanya nk kene siapkan dlm 1 masa. moga Allah permudahkan segalanya. kdg2 aku pernah jgk menangis semata2 kerana STRESS...apa yg uall buat bile stress dtg menjelma..selain drp berdoa pdNYA..kalau tny aku..jwbnya menangis la..hehehe. tp sejak ada anak buah nie...aku byk luangkan masa dgn dia jer. happy bile tgk keletah dia...ok la...mls nk celoteh pjg sgt...uall kongsi la some tipss utk hilangkan stress k.

InsyaAllah next entry aku update pasal makeup pulak yer..jgn jemu terjah blog aku yg buwuk nie k...
love all..muah..

9 ulasan:

Reflisia berkata...

semua benda ader stress...cuma kita jer kene pandai manage kan dear!..hehhehe =)

::FAIZ FARISH:: berkata...

cntk... i mean the pintu

anna carissa ashraf berkata...

saya tgh stress....

Kevin Collins berkata...

Hi. I really enjoyed my brief visit on your site and I’ll be sure to be back for more.
Can I contact your through your email?

Please email me back.

Thanks!
Kevin
kevincollins1012 gmail.com

sherlina karina berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

شركة مكافحة حشرات berkata...



شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالدمام
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالخير
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالقطيف
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

شركة مكافحة حشرات berkata...




شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام

شركة مكافحة حشرات berkata...


شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف