diari ku...(malam dinner PPB)

assalammualikum

hye...pe habaq..hehe
x jemu2 aku melayan blog nie. lgpon mood aku ari nie sama mcm mood smlm kat FB nk duk ngadap lappy seharian..hehe. mampo ker muntot aku menahan kebas x tau la...hehe. tahun nie kelab cos aku buat dinner kat otel. buat pertama kalinya buat kat otel..wlpn otel tu x lah segah hilton hotel. tp sgt happening ye. organize de dinner sgt best. thanks tu kak ida yg sudi melayan kerenah kami.

tema for dinner glamrock + indie.
tp student semester 5 yg sgt vouge uol. maklum la diorg yg handle dinner. kalo x ikt tema mmg kene BbbUUUuu...!! la jwbnya. kami yg semester 6 x semua ikut tema. sbbnya mase x cukup nk cari baju + bajet dah abis ke final projek. so kekdahnya pakai baju yang ado jer la..hehe. spjg dinner mmg best. byk aktiviti yg ader. sampaikan aku pun skali TERjoin xtviti...hehe.


tibe2 pic nie menunjukkan aku kuwus..wakaka. perasan jer la aku nie ek. baju semua recycle jer. xder maknanya nk beli2.


classmate aku yg sgt meletup mlm tu...mengerlip...

game yg ada mlm tu antaranya music chair, karokea, & aktor...aku TERjoin sekali dlm game aktor. wow...!! tibe2 jer aku jd watak sampingan kena ngorat..wakaka. malu2 kucing plak aku. dialog yg tersembur dri aku "agak2 ongkos dlm bank dah cukup ker utk i"...wakaka. kalo bg ayat ni kat mamat2 luar sana ader ker yg nk kawen dgn aku..mata duitan sggh ek.


wah rindu ar dgn kengkawan aku...agak2 pas nie leh x nk gilo2 mcm nie..
rasenya kalo nk jd mcm dulu msti org pggl aku anak dara gilo..hehe. layan jer la pic ktorg mlm dinner ek.


1 soalan...aku x pakai spek nmpk lain x??? bg aku nmpk mcm nenek2 jer..wakaka. suke ar tu pakcik aizoul golak kan aku..hehehe. mayb pas nie xnk pakai spek. tp tgk ar dulu cm ner..hehe. nk tggu some1 blanje contac lens baru..ader ker??


ini la king and gueen of the night. wow...aku sgt suke kasut si manis nie. cantik ye uol... kalo ader saiz aku dah lama ku beli..tu la besar sgt kaki aku nie..tggu aku kuwus ek..hehe. leh ker kaki kecik kalo kuwuskan badan..hehe.
next entry aku nk story pasal mkn2 plak. baru ckp nk kuwus. dah cite pasal mkn plak ek. apa la aku nie..hehe

6 ulasan:

naz berkata...

lelaki last pic jaket dia cun

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Meletop kak wos, tershampak cermin mata tah ilang ke mana bila bgaya yer ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

El-Zaffril berkata...

Cik Anis... mahu kurus kah? Takyah la... sudah comel

Awek Tocang berkata...

matchlah awk pakai shawl tu..ajar lah kite pakai skali..
:)

http://awektocang.blogspot.com

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

nenek tema etnik kreatif..mna jaket2 rock?..

lainkali makeup tu kena la glamrock wpon baju x rock..lipstik kasi merah myala..eyeliner kasi itam..eye shadow kena gelap..

sekian tips..

AniS GalaXy berkata...

naz :
tu student sem 5...yup mmg dia layak menang. cantek bajunya

pojie :
wakaka...tersampak ker lombong blh umah pojie..hehe. jenuh nk cri blk

zaf :
ala dear..nk kuwus jgk. utk kesihatan ye bkn utk kecantikan..hehe

awek tocang :
ooo..shawl senang jer la dear. nnti i bg link cri pakai shawl ek..my frens link

pakcik :
tu la pakcik..kalo pakcik ader leh tlg makeupkan. aper leh buat..brg2 adek semua tggl kt KL. so pakai brg akak jer la..hehe