CEPAT BACA....!!!


Assalammualikum semua

Aku kembali
I'm back
Aku disini lagi
yang penting Aku masih lg bernafas....SYUKUR.

thanks to my pakcik sudi mengupdatekan blog aku nie spjg ketiadaa aku. skrg aku dah jejak bumi jelapang padi. sambung perjuangkan diri kat sini...wah ayat aku tibe2 nk sastera plak kan...hahaha. alhamdulillah 14 jan aritu aku slmt smpi jitra. sempat jgk aku jmp CIK EAZY INSYIRAH. comey lotey orgnya...kebetulan cik adik yang bakal menjadi isteri org tu singgah ke jitra utk fitting baju pengantin. so dpt la kamo buat sesi umpat mengumpat.

skrg ni aku x dpt nk on9 ari2, maklum la dah jadi student blk skg, mmg kejenya mengadap buku jer la. insyaAllah aku ttp update jgk. korg doa2 ler ati aku nie sentiasa ingt kt korg...hehehe. time aku update blog nie aku tgh sakit pinggang sgt2. dah rupa nenek tua yg jln xnk pakai tongkat...hehehe. apa blh buat dah sakit nk buat cam ner kan.

so korg kalo rindu kat aku kan....korg tgk la pic lates aku nie..hehehe. insyaAllah aku update blog nie sekerap mungkin k. miss u all dear..muahh



9 ulasan:

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

pic tu sgt cool
nenek x comey langsung

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

blajar bek2 kak wos...mmg tough hidup sbgi student, lagi2 merantau jauh...apa2 masalah, teman2 sama tmpt bljr jd sandaran...papepun...wish u the best. amin =D

Hezesuze berkata...

wow makin hari makin cantik anis kita yea...hehe

p/s SUMBANGAN ANDA DIPERLUKAN SEGERA terjah blog akak now...huhu

Nadzrah berkata...

sakit pinggang pe'od ke? hehe

nazri berkata...

kembali lg makcik anis...
cpt skt update..ape guna celcom BB ko tu kalo x di praktikkan..hahaha

farish H berkata...

rindo kak wos heehe

ALYN_C3N1 berkata...

nice pic..:)

||| PöJìé PööH ||| berkata...

miss u Kak Wos..
memasing skrg dah cam slow dlm blogging...
xcam dulu2 kann!
pe2 punpic cantik pengubat rindu..
heeh!

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇