SALAM LEBARAN SEMUA



assalammualikum all my dear

ampun maaf jari disusun. tanda kemaafan sbb lama x update blog..hehe. SALAM LEBARAN buat semua. masih lg bulan Syawal kan. sempat lagi kite nk bermaaf-maafan. tp bukan buln syawal jer tau nk bermaafan. Syawal thn nie anis cume sempat beraya seminggu jer kt kpg. masa terhad sbb cuti pun x lama.

pada yang x sempat anis jmp anis minta maaf sgt. insyaAllah pjg umur kite jumpa lg k. thn nie raya anis x seronok mcm dulu. pemergian arwah atok thn nie buat raya x mcm dulu. pagi raya kami sekeluarga bermaafan then lepas solat raya kami ke kubur sedekahkan al-fatihah dan yassin buat atok.  yang pergi tetap pergi. moga kami yang hidup dpt terus menjalankan kehidupan seperti biasa.

dlm mood beraya lg...tiba2 kak siti cousin anis selamat melahirkan baby boy. syukur kak ct lahirkan baby secara normal. Muhammad Uthman slmt dilahirkan jam 7.21pg 26hb Oct. dlm kami bersedey Allah kurniakan cahaya kegembiraan buat kami. moga syawal yang menjelang pada thn2 akan dtg akan terus di sinar kebahgiaan buat kami sekeluarga.

8 ulasan:

dian:) berkata...

ayunya kak anis kita ni haha

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

maaf zahir batin cik anis kiter =)

biarlah berlebaran seadanya asalkan diri tenang meraikannya...salam syawal tuk cik anis, kelaurga dan kawan2 kt tempat belajar =)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

lame xdgr cite die...hehe...

Cik Wanie berkata...

Salam Aidilfitri batu anis jugak...

bila mau buat open house kat Kedah nie,
nak g terjahhhhhhhhhhhhhhhh,
hik hik hik hik...

Encik Azizan berkata...

slmt ari jgk untuk cik anis..

Hezesuze berkata...

slmt ri raya jugak dri ahkak sekeluarga.... :D

||| PöJìé PööH ||| berkata...

semakin cantik Cik Anis
kiter..
miss u babe!

farish H berkata...

slmt hr ry kak woss! muah