KAMPUNG KU SYURGA KU

asalammualikum semua.

pagi sabtu anis berada di melaka skg... tgh malam td anis & angah gerak balik melaka. dgn 1 niat...nk ziarah family di kpg & ziarah kubur atok. dah lama x ke kubur atok... sekadar al-fatihah & yassin yg mampu anis & family hadiahkan buat atok di sana.

kul 7 anis dah bgn. ingtkan nk masak bekpes. tgk bekpes dah siap terhidang..rupanya nenek & maksu lbh awal bgn dri anis. insyaAllah ptg nie kami semua nk ke kubur atok. then rest kat umah jer. pekena coconut shake yg sgt sedap..hehe

*******************************************

klik image utk ke link

ooohh ye...!!
lupa nk bgtau. pagi td anis tgk NASI LEMAK KOPI O'
katenya 31hb julai until 2 ogos ader Karnival Kerjaya anjuran Internasional Islamic University Malaysia (iium). so pada fresh graduat & yg nk tukar kerjaya boleh la ke midvalley megamall. jgn lupa sediakan resume byk2, fotostet segala sijil yg ada & berpakaian smart k. nk lebih lanjut uol leh klik sini

p/s: esk pagi dah blk KL. ptg esk ada hal penting


8 ulasan:

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

mcm melaka ngan kl tuh antara lot10 ngan sg wang jer kak wos kannnn :p

Cik AniS GalaXy berkata...

nuar
x jauh pun upin...
bkn kak wos yg drive pon..hahaha

OREOO berkata...

hai kakak ku!!
balik melaka??
nk ikot nk ikot..hehe

OREOO kembali..
gmbra x??;)

afi berkata...

wah kat melaka dah dekat tu..lepasni ada can suruh kak anis belanja..hihihii..jangan marah hihihi

Bp @ pengerindu.com berkata...

lebih best lagi kpg .. masa budak2 dulu mandi sungai. mancing.. main tenteng ghagaaaa... btw salam perkenalan dan Kalau ada masa jenguk lah blog saya. :) ok . ada free ebook, blog trick & tips.

AiZouL tHe aBg keChiK... berkata...

tetiba balik kg..
uhhhh..

rizz berkata...

beshh dpt jupe kak woss..windoo kamoo! :p

~Firsya~ berkata...

walla,anis g melaka la...beshhh nye g melaka,dh lme i xg melaka...