JEJAK KASIH

salam semua
esk cuti...mcm2 dah plan nie.
invitation pun byk jgk. kalah PM nie..hehe.
Pn Maimunah pun ader gak plan dia. kalo Pn Maimunah buat plan sure anis kene follow sbb kene jadi driver dia. nsb baik ler mak sendiri kan..hehe (ampun mak tercarut plak..hehe)

smbg blk cite td.
otw blk dri the mines syakila ternampak sorg gadis kecik molek.
gaya jalan mcm samseng tgh cri mangsa.
rambut rebonding paras bahu.
mata galak buat org cair & gerun..
rupanya.......................................................................................

Cik Puan Erdawatie.
sape dia nie??? kekasih hati anis ler....haha
sowi ek anis bkn lesbo. cik puan erdawatie nie kwn kami since tingkatan 2. diss year baru dpt jejak kasih blk dlm myspace. berguna jgk laman2 chating nie ek..hehe.
mmg kami ada plan nk buat reunion dgn ex-classmate tingkatan 2 gigih. tp belum dpt kumpul semua sekali. class pun gigih sbb tu anis & erda begitu GIGIH kumpul kwn2 lama.

rezeki kami terserampak selasa lepas. wlpn sekejap jer. sempat jgk tukar2 cerita. yg pasti erda terkejut tgk cik puan syakila mengembang mcm kuih pau..haha. org tgh bahagia mmg mcm tu. wlpn sekejap tp kami buat the mines tu mcm hak milik kami ye. kecoh dgn gelak tawa kami.

sbb tu la agaknya mak anis ckp. kwn biar 1000 sbb kwn2 yg buat kite gembira. tp kalo kawan jenis cakap belakang. sentap dgn kite ttp dok canang kt org mmg bkn kwn namanya..
ttp teringat kt DIA yg muka TAIK tu.

pssst : erda jom naik genting. ko belanje kan...ahad nie sowi x dpt join gi PD.

11 ulasan:

~Firsya~ berkata...

waaaaa,beshhnye dpt jmpe member2x lme,kila pon xsempat nak jmpe mmbr2x lme lagi,ms wedding aritue pon,de yg xdpt invitation...huhuhu

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

genting? nak itot...dak cekolah cuker naek kete kebal...eh...cable...ngeee

Eazy Izzuddin berkata...

beshnye ketemu mmber2 lame
eazy pun da lame x jumpe mmber2 lame
huhu
xD
ayat second last 2..betul3x....
=D

RyZ4L berkata...

uhuk. jejak kaseh.
lama sangat cite tuh. kerinduan.
anyhow. gigih buat reunion form 2. huhuhu...i pon form 5 je..

anaklaut berkata...

tentu panjang lebar borak ni kan...

Cik AniS GalaXy berkata...

syakila
xper kila
nnti kila invite kwn2 lama ek.
seronok jmp kwn2.
lg seronok bile ada yg dtg dgn bwk anak...hehe

Cik AniS GalaXy berkata...

anuar kamaruddin
alamak...
upin budak sekolah
xthn sejuk
xleh join kami yg dah dewasa (ttp x ngaku tua nie..haha)

Cik AniS GalaXy berkata...

eazy izzuddin
seronok yang dpt jmp kwn2 nie
cpt2 buat reunion..hehe

Cik AniS GalaXy berkata...

ryzal
sbb tu kami di letak dlm clas 2 GIGIH...haha
kami mmg GIGIH dlm buat reunion nie yang..

Cik AniS GalaXy berkata...

anak laut
yup
mmg mcm2 kami ceritakan yang
rase x puas plak..hehe

rizz berkata...

wahh hangout sakan hehe i like!!