n3 kelam kabut

PEnat + Bz + NGantok = BIoL

nampaknya anis dah mula bz skg. projek kat melaka dah smpi deadline. anis masih lg terhengeh2 mcm kura2 siapkan segala mcm kerja. 2 la sblm nie lengah2 kan keje. skali dah kene sound dgn boss haru biru jadinya.

sampaikan time lunch anis x kuar nk siapkan dis projek. lgi 30% x setel lagi n mayb esk nk kene ke melaka tgk site. adoii...naper la xder org lain yg leh gi sana. dah la kene drive sorg2. di sbbkan anis xleh nk drive sorg lagi2 perjalanan yg ambik mase wlpn 2jam jer. nnti anis leh mengantok n pikiran melayang tkt anis pun terlayang ke hospital. so anis pujuk abg fazly. ssh nk pujuk mamat perasan ensem nie. sampai kene belanjer mkn bagai.

dah kuar duit gue sampai Rm20 belanjer mamat nie KFC bru dia nk follow anis. aiyoo rasuah2 bkn amalan mulia. tp xperla asalkan mamat nie teman anis esk. nk bawak akak2 labuci bkn diorg tau drive. buang masa ajo.

so esk anis xdpt nk ngadap PC nie. rindu kat korg buat 1 ari jer la..huhu. bile bz yg amat sgt, dpt jgk anis lupakan segala kesedihan. oopppsss STOP...no more crying. gue kuat orgnya..hehe
ok2 nk sambung buat keje......ZzzzAAAASSSSSSSS...huhuhu


pssst: mlm nie ader entry best..kiki. tunggu ek

8 ulasan:

nazri berkata...

yup
no more crying...
mcm bdk2 nk nangis jer..hehe. jgn marah ek. nnti x cumer tembam aku nie

beb..esk dtg melaka contac aku k
pastikan ko jmp aku k
x dtg aku sental kepala ko pakai berus jamban.

rizz berkata...

aloloo bz yee hepi working kak woss heheheh

Aqmal Arista berkata...

nak ikut pi Melaka bleh?
nak shopping kat Jonker Walk..
hehe

Eazy Izzuddin berkata...

hiks....
bz tul tgk tuh..
=)
xD

Cik AniS GalaxY berkata...

to &herats;naz
yela pakcik oii
aku x nangis lagi

oit. aku dah ader kat melaka..hahaha

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥rizz
bz lor rizz
nie pun tgh rest kat kpg.
ptg nnti smbg blk meeting

Cik AniS GalaxY berkata...

to &hertas;Aqmal Arista
nk ikut ker..
dah terlmbt ler aqmal. anis dah ader kat melaka pun
anis tlg shoppingkan kamoo ek

Cik AniS GalaxY berkata...

to ♥eazy Izzuddin
hehehe
bz nie eazy..kiki