JOm JOin KAmi

tgk je r banner yg cun melecun nie sure korg semua dah tau kan. kami ahli geng sayap berbesar hati mengajak korg semua join kami. pada yg dah abis exam or baru nk mula exam meh la join. leh reles tension sikit.

MAri..!!

MAri...!!!
mariii....!!!!

kita gamatkan suasana di ULU YAm selangor.

pssst : pd yg nk join blh la contac miss wanie di blog beliau@ text anis je di 017-6705033

10 ulasan:

nora'ain berkata...

nak ituttttt...huhu negeh lak aku ni...

Eazy Izzuddin berkata...

hehe
eazy da contact
hehe
insyallah dtg
xD

~cik manis~ berkata...

geng sayap ni mmg aktif dri dlu lg.
ade je aktvti dy
:DD

chimera berkata...

geng senyap???... errr.. sejak bila pulak geng ni diwujudkan ni...

Cik AniS GalaxY berkata...

semua blh join..
xder hal la.

to &hearts bro chime
geng sayap bru je
hampir 2 year kami bersama.

mRs.aJaQue berkata...

kiter xda sayap la..cmner nih cik anis..hehe

Duke Luce Dell'amore berkata...

tema potluck tu canew??

ladyeena berkata...

uishhh buat time eena takde kat mesia... tak aciss betul. dah la tak sampai 15 min dr umah eena dah tu.. ish ish ish. kijammm!! rindu nak mandi sana

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

selamat gather2 dik...
kim salam wanie n the geng k....

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

ARYN berkata...

wah...dh mcm redmummy potluck plak..hee