hey kamoo dah tua ek..hehe

Aku sukE kamoo

aku Syg DIa mak
aku Cinta Dia mak
yang sedang sedang saje
yang penting dia Setia..hehe

mampus anis lps nie ramai yg buat andaian anis kaki jantan. pedulikkkkkkkk apa org nk kate. nie blog gue ikt suke apa gue nk tulis. huh!!.

11 April 2009 bertempat di food republic pavilion, mista pojie sudi merendahkan martabat divanya hadir bersama2 anis n the geng memotong kek hari jadi beliau yang ke....... (tggu tuan punya badan cite la ek). besday yg di sambut kecil-kecilan jer. cume meriah dgn kehadiran para tetamu x diundang, sape lg kalo bkn umat manusia yg lalu lalang kat pavilion 2 ler..hehe.

anis doakan pojie sentiasa dlm keredhaanNya, di limpah rezeki yg byk, bahagia selalo dan tabah menghadapi dugaan yg dtg silih berganti. pejam celik hubungan kami dah hampir mencecah 1 year. hope kite trus bersama as siblings. love u my twin..muaahhh.

20 ulasan:

El-Zaffril berkata...

Hensem ar pojie skrg... almaklumlah... baca blog hari tu nak kawen katanya...

Anyway... tak ajak pun... :((

rizz berkata...

hepi besday pojiee.mwahah jeless xdpt join ekkekee

nazri berkata...

happy besday pojie.
hehe...mcm aku dah kenal lama plak mamat nie kan

nisss
betul la taik lalat dia sama dgn ko
strategik plak 2 tmptnya..hehe

makcik rokiah berkata...

selamat tua incik pojie..haha

ang berkata...

Happy Birthday gak kat ko pojie...
semoga berbahagia..
lama x tinjau blog ko...
hihihihihi..;p

Cik AniS GalaxY berkata...

to el zaffril
alamak yunk
ampunnn lupa plak nk ajak kamoo..hehe
maklum la kite nie kan dah tua..hehe

next time ek

Cik AniS GalaxY berkata...

to rizz
ala rizz next time kite kuar sama2 ek
n kite pun jeles dia rapat dgn pojiee jer
uwawawaaaa

Cik AniS GalaxY berkata...

to naz
ko kan mmg cpt perasan
mamat 2 x pn bkn nk sgt knl dgn ko naz
hehe

yup kami bagaikan twin..hehe
jgn jeles ek nz

Cik AniS GalaxY berkata...

to cik kiah
kamoo pun jgn perasan muda tau cik kiah oii..
hehehe
selamat menjadi ketua lanun buat lanun2 sekalian..kiki

Cik AniS GalaxY berkata...

to ang
lm x tinjau blog aku ker blog pojie..?/
kalo dah lama x tinjau maka moh le tinjau2 selalo ek..hehe

chikon berkata...

nis...nie ke pojie nya
ooo patot la demi dia sggp ko xnk kuar dgn aku ek..
majokkkkkkkkk

Cik AniS GalaxY berkata...

tochikon
uikksss
bkn di sengajakan
ala mlm td dah jumpa aku
lps la gjk rindu ko 2 kan..hehe

pas nie buat appoiment awal2 ek

||| PöJìé PööH ||| berkata...

wahhh!!!!
tq sumer for the wishes!!
sayang kamu sumer n expecially kamuu Anis!!!

Eazy Izzuddin berkata...

happy bufday 2 pojie..
ehehe..
dah tue dah...
hihi..
yg ke bape tu?
=P
xD

WaNz HaQQ berkata...

Jangan ajak zaff tu
sebb dia jaat giler kenakan ramai org
hahahahaha...

sorry la sesngt wan xpi
actually ptg tu dpt tiket david archuletta tapi kawan wan tu xdpt pegi last minute so terus xdpt gi ler...

Happy Belated Birthday Pojie!!
Ceria and Happy selalu
plus bahagia di samping yang tersyg..

anis tolong sampaikan!! peace

RyZ4L berkata...

arghh...ingat kan tol2 runtuh!
hahahaha...br nak nanges.
no more shopping place yg d gemari :D
rupe nye..hang out d pavi.
x ajak pon~
klo x..memang runtuh i buat~~ :p
lama nye x ber-blogger :)
Rinduww..

Cik AniS GalaxY berkata...

to pojiekami semua sygkan kamoo pojie
muahhhh

Cik AniS GalaxY berkata...

to eazy izzuddinyg ke 26 rasenya
hehe...pojie dah tua
x lama lg eazy pun tua jgk

Cik AniS GalaxY berkata...

to wanyup zaff sgt nakal
hehe...
ok nnti anis sampai kan ek

Cik AniS GalaxY berkata...

to ryzalmn leh ajak u
lgpon tgh final kan
so tggu jer nnti dah abis final
kite merayap k