ALong!! Oh Along!!


tahniah Along. ko bakal jadi ayah. jaga kak long 2, mesti dia kene morning sickness.
alahai...mcm mn la along jadi ayah ek. mampu ker along. apa pon aku hanya mampu doakan yg terbaik.

lain rasenya nak jadi MAK LANG..hehe.
kalo sblm nie anis jadi mak lang pada anak-anak cousin anis, kali ni jadi mak lang utk anak abg sendiri. excited melampau dah nie. along plak mcm kelam kabut jer.
mcm mlm td, along coll tny masak aper. pelik jer bunyinya.

rupanya kak long pregnant x lrt nk masak. tp kak long x buat chekup lg kt klinik, just test je dulu dgn alatnya...(entah ape ke namanya anis x tau). so tggu jer la along dtg umah mlm nie bgtau. hope segalanya ok. so Along....ubh ler perangai panas baran ko 2. aku tkt nnti turun kat BABY plak nnti. kiki.

p/s: baby anis plak..opss 6 thn lg.

8 ulasan:

rizz berkata...

hehe dpt ank buah x lme g weeeeeeee besh2..:p

Eazy Izzuddin berkata...

hihiks..
tahniah2

xD

Cik AniS GalaxY berkata...

to reez
x sbr nk ader anak sendiri..opss
slh plak. anak buah sendiri.

Cik AniS GalaxY berkata...

to eazy izzuddin
TQ TQ
x lama lg jd makcik ler kite..hehe

||| PöJìé PööH ||| berkata...

wahhh
pasnih ada gelaran baru instead of Kak Rose, pggl Mak Lang plak la..
hehehe..
btw smpai la nih xletak pic kiter bdua di blog dia..
sampai ati tau!

Cik AniS GalaxY berkata...

to pojie
alamak sowi dear
lupa nak letak
dah lama x edit page...ok2 skg jgk anis letak k

AiZouL tHe aBg keChiK... berkata...

tahniah along
bukan utk maklang anis ok

Cik AniS GalaxY berkata...

to aizoul bdk kecik
eleh....tau ler pakcik dah jadi pakandak dah lama
2 menandakan pakcik dah tua kerepot lbh awal dri maklang anis..
sekian.