buat pertama kalinya...

anis sayang ALONG sgt2222222.....muah..!! muahh!!! muahhhhh!!! (1st time bg kiss kt along)
setelah 1 hari 8 jam 15 minit dan entah berapa saat anis tidak dibenarkan lgsg bukak blog atas arahan dari along coz my blog under construction katernya.

hasilnya seperti yg uol tgk nie ler. kali nie bunga yg along letak mmg bunga kesukaan ku.
bkn KAKTUS BERBUNGA lg. seram sejuk jgk bile nk open blog anis nie td.
tkt sgt along menCACAT CELAkan blog ku yg comey nie.

"dek, tepat jam 10pm ko boley bukak blog ko. jgn gatal2 nk bukak skrg (9.55pm)"
"alahai..lg 5 minit jer long. plzzzzz (dgn sura gedikss)"
"xder2..aku tggu smpi kul 10, bru aku off phone."
"ko mmg senget ar long, sengal"
....
...
.
.
..
.
.
.
.
....
.
..
.
.
...........................................
"ok jam kat umah dah berbunyi, gi on9 skrg. sbrg ketidak puas hati sila tgglkan pendapat di peti surat umah aku. sekian terima kasih...papai"
"ko ngokngek long"

love hanya utk di tgk bkn utk di pegang oleh sesiapa

sbg penghargaannya anis kene belanje along mkn chicken chop.
mulanya along mintak pizza hut anis ckp yahudi punya
pas2 McD anis pun ckp yahudi jgk
pas2 KFC anis pun ckp yahudi jgk
Satey....anis pon jwb Hj Shamuri punya..."tp aku xder duit long"


truly,
Free Signature Generator

5 ulasan:

rizz berkata...

wahh kelopak munge ross yg sgt tantekk ngee~~~~~~~~

Remy.com berkata...

remy nak gak roses tu...
hehe...

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

wah along anis sgt baek...tantek2 itu munger2..weeeeee! ;D

Cik AniS GalaxY berkata...

rose hanya utk cik anis jer tau..

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... berkata...

syg along gak