apa-apa jer la...!!~~

"nis, ptg nnti ko dtg umah along ek. ada benda nk bg, aku mls ler nk ke sana kak nora ko sakit pgg"
"ko mmg pemalas ler long, lmbt sikit aku smpi."
.....
...
.
..
.
.
....
"ko nk bg aku per long, cpt ler aku nk gi dating nie"
"ko x ingt ke ari nie ari ape nis?"
"HAri KEkasih...uikss haram long sambut hari kekasih nie"
"betol 2, dah 2 yg ko gatal nk dating gak apsal, aku ader benda nk bg nie"
"amboi...mulut ko dah lama x mkn cili api agaknya kan long. aku kuar dgn ILa ler. apa ko nk bg aku"
...
..
.
..
..
.............
"aku tau sambut HAri kekasih mmg haram, tp rasenya x haramkan kalo aku sambut Hari kekasih dgn adek aku kan"
"adoiyaiii...bermadah asmara plak, cpt la long"
"nah dek, Selamat hari AdEK BERADIK, kite kasi tukar k"
"sudilah terima kaktus berbunga utk adekku tersayang....hahahaha"
"kuang hajaq....saje nyusahkan aku dtg umah ko kan"

p/s : moralnya...korg pikir lah sendiri yek...


9 ulasan:

cik wanie berkata...

ala anis,
along anis tue saja nak bergurau senda ngn anis tue...

miss u my dear,
alwaz in my heart:*

Cik AniS GalaxY berkata...

along kan mmg senget dgn anis...hehe
miss u 2 dear...

Nadzrah berkata...

hahah!!
sgt sweet
abg nad x pernah bg hadiah kat nad pun
huhu~~

sgt kelako abg anis
ekeke..

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

wah idea baru nih! nanti pasni nak bg kekasih takyah kasi bunga...amek idea along anis...nak kasi benda2 tajam, kaktus, landak, mentol kaca yg dah pecah2kan... hahahahahahaha

bunga kaktus tu sgt cantek btw :D

Remy.com berkata...

wah, cantiknya kaktus tu...
remy nk durinyer, nk cucuk belon2 yg mlm ni ramai sgt bawa, geram rasernyer..

rizz berkata...

wahhh cntekk ar kaktus tuh hihikkks

Mohd Sufian berkata...

Huahua... Kelakar~!

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

haha..kelakar..

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Alalal...
So wweet..
Untung org ada Along..
Kita nih gak yg xde kakak n abg!