thanks 2 ALL



AIYOOO....dah 2 minggu abg long kawen baru anis nk update entry majlis kawen di teratak en MOHD ALIAS..hehe
mcm yg semua tau, masa x mengizinkan. but anis ttp akan update walau mcm mn lmbt pun.
majlis kawen along berjalan dgn lancar..syukur alhamdulillah cuaca pun ok jer.
tetamu yg hadir ramai sungguh.. thanks 2 all

sepanjang majlis anis x dpt layan kwn2 sgt. sory 2 sayapian, imran, anis nadia, zura, paykod, jai, khai, raj, siva, jason, dady, mummy, ila, kasha, zul dan semua tetamu. anis terlalu busy hari 2. sampai kite x sempat nk snap gambar. yg sempat pun dgn sayapian. thanks dear...love all muahh.

sepanjang majlis berlangsung, alhamdulillah perkara buruk spt kecurian x berlaku. hampir setiap bilik kat dlm umah anis di kunci. kalo pencuri masuk sekali pun rasenya susah sgt2. biasanya majlis kawen mcm nie selalo ader kes2 mcm nie. tkt jugak kalo berlaku kat dlm umah sendiri. but everything ok. pengawal periba semuanya menjalankan tugar dgn bgs..hehe.

majlis selesai jam 6ptg, mase utk pengantin turun ke dapur utk basuh periuk. menjadi kelaziman bagi anak bujang kat tmn umah anis nie, mereka akan simbah pengantin dgn air basuhan pinggan mangkuk. along...sory la ek, kali nie anis x dpt tolong. anis pon join sekali baling telur kat along n kak long. kesian.....xper kawen sekali seumur hidup. pas nie x dpt enjoy lagi...hehe.

disini anis dan family mengucapkan jutaan terima kasih pada semua penduduk taman sri raya, saudara mara, dan sahabat handai..atas segala kerjasama yg kalian berikan. moga jasa baik kalian akan di beri balasan yg terbaik dri ALLAH SWT.
thanks all...muahhh..


5 ulasan:

myZone | When Anuar opens to public berkata...

pengantin kene simbah...haiyo...adat maner nih? very the menyeramkan...kikiki :p

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

tak sabar nak tgk cik anis lak pakai baju pengantin

cakpong...cakpong

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

antusabun berkata...

Alhamdulillah semuanya selamat ye. Cik Anis bila pulak ye? Yang ni confirm saya datang..hehe

rizz berkata...

vouge nye geng sayap aritu anis.hahahak

Remy.com berkata...

rizz, mmg vouge sampai diganggu abg yg cuci pinggan tu...