biLA cincin Tersarung Dijari



cincin..opsss!!!
ptg semalam anis ke kedai emas, ingt nak cuci cincin yg my mom bg alang2 tu nk cari gak cincin baru. then terserampak dgn makcik labuci punya anak. anis gelarkan dia cik labuci.
cik labuci nie sama jer perangai dia dgn mom nya. mula la tny anis mcm2.
kebetulan anis berdua dgn kwn lelaki. erm......mula la reporter x bertauliah menjalankan tugas

mcm soalan di ajukan.
beli cincin utk majlis ke?
x jemput akk ker?
majlis buat kat mana?
cincin 2 sesuai dgn anis..
AIYOOO.....soalan berbentuk subjektif or objektif.
pening pale layan cik labuci nie. kalah mak dia

last2, anis x beli cincin. mood dah di kacau oleh cik labuci.
jgn salah sangka kalo cincin yg tersarung di jari manis bertahtakan batu permata
bermakna org itu dah berpunya, kadang2 wanita nie gemarkan cincin.
x kira la cincin 2 ader berlian ker, simple je ke.
selagi x di sarung oleh bakal mak mertua itu tandanya si gadis masih belum berpunya.

p/s : cincin di jari cik anis semuanya di sarung sendiri k. xder kene mengena dgn org lain.


15 ulasan:

FarhanaLicious berkata...

wah wah wah
jangan lupa jemput kami ya.
lalala~

makcik rokiah berkata...

ala kalau betol ape salah nyer..
ahakss...

||| PöJìé PööH ||| berkata...

ble la cincin kawen bakal tersarung kat cincin kakak comei aku nih!

myZone | When Anuar opens to public berkata...

titer takde cencen pong...tedey...

;-( *mood tedey

kikikiki :p

miss galaxy berkata...

kalo betul nnti farhana...akan cik anis bgtau..
bile??
tungguuuu

hazwan hassan berkata...

elo cik anis...ewan nie..kiter ni kan ramai reporter tak bertauliah..so pham2 je la..huhuhu

pe2 pon, jgn lupe jemput k... hohohoh

_tuLanG.iKaN.kEwL_ berkata...

cincin kat gambar tu cute lh..
HK kn tu?? :D

rizz berkata...

adouyai..cik labuci pon same je ngn mak die hahaa

♥miss zaza♥ berkata...

jemput tau bla btol2 ada org nak sarungkan cincin kt jari cik anis =)

sitekateki | dD berkata...

09-09-09 sesuai x tarikh tu..
larekkkk...

p/s: im ke muin?

antusabun berkata...

Amboi..berselindung nampak? kwn lelaki tu takkan la senyap je kan.. hehe

hans berkata...

jgn lupa jemput plak nanti
huhu

Remy.com berkata...

makcik labuci nk kena sumbat ngan butang baju ni...

sampaikan cik anis kiter x jadi beli cincin tu, jahit mulut tu kang bru tau...

huhuhu...

Muhafis berkata...

lawa ring tue.. nmpk luminous aje... jgn lupe jemput majlis kak t yek.. nak mkn nasik minyak.. =)

Nik Muhammad Hafiz berkata...

hahahaha..kalau nak photographer nanti cari saya ok hehehehhe...