bakal MEnjelang

salam semua
pejam celik pejam celik dah nak abis thn 2008 nie.
masa berlalu dgn pantas. dalam x sedar jugak dah nak masuk 3 bulan anis keje di MUTIARA RINI SDN BHD.

tp bukan pasal diri anis yg anis nak citekan
just nak kongsi dgn uol yg kite semakin hampir dgn HARI RAYA AIDIL ADHA. masa nie la terkenangkan KA'ABAH.
tiap kali hari raya aidil adha atau lbh dikenali hari raya haji, mesti anis sedey.
jgn ingt hari raya aidilfitri jer blh sedey2 ek.
anis selalo terkenangkan bile la agaknya anis nak hantar mak n ayah naik haji. mak anis selalo menangis bile tgk org lain ke MEKKAH. tp dia entah bile.
(saat melihat mak menangis, anis sayu sgt2. dosa anis pd mak terlalu byk)

mmg kami adek beradik ader merancang, tp di sebabkan masing2 belum termampu, kami just buat simpanan bulan2. insyaAllah rezeki mak dan ayah akan tiba juga nnti
anis sentiasa mendoakan kesejahteraan mak dan ayah agar dpt menjejakkan kaki ke tanah suci menjalani ibadah haji.

ok2...kite tukar mood
x mau sedey2 dah...hehe. senyum semua..
sempena hari raya haji anis ucapakan


lepas nie, dah nak masuk awal muharam...erm..cpt masa berlalu.
moga2 apa yg ingin di capai kalian semua dah gapai.
kalo x bawak la ke thn dpn k...hehehe

pada semua..boleh la ambik kad nie. anis x crop kat google jer..hehe

36 ulasan:

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

salam aidiladha dinda....

sabaq no...

tk mo sedeh2..

AiE bAhRi berkata...

cik anis,
if kita ada niat nk antar kedua org tua menunaikan haji..
InsyaAllah Allah akan permudahkan segala urusan jika niat kita btul..
jgn sedih2 ye..

you are now in my zone berkata...

betul kater aie bahri tuh

:)

salam aidiladha, anis ;)

miss galaxy berkata...

kanda yanie..
salam aidiladha juga buat kanda sekeluarga

dah x sedey pon
mood dah ok skg nie

miss galaxy berkata...

aie..
thanks dear
yup hope Allah permudahkan
niat hati nie harap2 termakbul
amin.

miss galaxy berkata...

upin...thanks k
salam aidiladha juga buat kamoo

upin jaga diri k

Monkey D Luffy berkata...

slmt hari raya

miss galaxy berkata...

selamat hari raya monkey di luffy
nak duit raya
ari 2 x dpt claim mase aidilfitri..hehe

Eazy Izzuddin berkata...

salam aidiladha..
=)

Yanmie berkata...

salam anis..tersentuh akak baca n3 nie..anis sbnarnya anak yg baik kerana ada keinginan utk menghantar mak ke mekah..insyallah klu ada rezeki sampailah mak anis tu nanti..

ok nnti akak tempek kad tu ye..

farhanaLicious berkata...

uhu. sedih nye.
raya ni tak balik.
huhu~

*rindu mak. dua tiga minggu ni asek rindu mak.

rizz berkata...

slmat hri rye haji heheee

RyZ4L berkata...

Happy Aid' Adha!!
Smoga Tahun Depan dapat la bawak ur mom g Haji k!!! jangan risau!
AMIN!!!~~
Buat mase nie. kite tengok org sebleh lembuuuuu...~~

makcik rokiah berkata...

cik kiah pong teringin nak ke sana gaks...ermmmm...

kalau ada rezeki tak kemana..

i-chimera berkata...

selamat hari raya anis... moga segala impian baik anis tu akan tercapai dgn segera..

jgn sedih2 sgt... rezeki mak dan ayah anis tak sampailagi tu utk ke sana.. InsyaAllah, satu masa akan tercapai jugak...

miss galaxy berkata...

eazy izzuddin
selamat hari raya buat kamoo juga

miss galaxy berkata...

wakumsalam kak yan
thanks kak...hope harapan anis dan adk beradik tercapai.
insyaAllah rezi mak n ayah akan tiba juga nnti

tempek kak jgn x tempek..hehe

miss galaxy berkata...

rizz...selamat hari raya buat kamoo juga

miss galaxy berkata...

ryzal....
insyaAllah rezeki my mom akan tiba.
amin.

jum2 gi tgk org sembeli lembu
kamoo 2 jgn tgk jer.. WAJIB tolong ek

miss galaxy berkata...

makcik rokiah
kite sama2 berdoa supaya kite cpt dpt pergi haji ek

jum2..dtg umah raya nie..hehe



bro chime..thanks abg
hope impian anis tercapai amin..
raya haji jgn lupa tlg org sembelih lembu ek. jgn tgk jer..hehehe
slmt hari raya abg

miss galaxy berkata...

farhana
kamo asal mana...x dpt la blk kpg ek
xper2...skg nie kan dah maju
col la mak nnti k
selamat hari raya farhana

::SRISUFI:: berkata...

salam anis ku cayang...
nape sedey nih...
jgn sedey k...mungkin ada hikmah semua itu...baiknya hati anis n adikberadik...leh wat contoh nih..hehehe
salam aidiladha

miss galaxy berkata...

thanks srisufi..
mmmg anis sedey. tp anis kene berusaha utk capai impian nie

thanks sri
miss u sri
lama menghilang
bz ek

Tanpa Nama berkata...

salam aidiladha my dear.
moga impian anis tercapai.
im nak dtg umah raya haji nie tau
sediakan mknan yg enak..
AYAM PERCIK plzzz

~imran~

Tanpa Nama berkata...

nis...
ko couple jer la dgn imran nie
sian dia menunggu lama..hehehe
tibeeee

selamat aidiladha anis..
aku doakan yg terbaik buat ko dan family
syg ko

~ILLA~

Afeeq berkata...

selamat hali laye.......
jgn lupe jwb tag yew...wakakakaka

ReMy berkata...

sala aidil adha untuk anis gax, remy harap dan berharap agar anis dapat memenuhi impian ibunda tercinta anis k...

good luck 4 u my best frenz, anis...

miss galaxy berkata...

salam aidil adha my dear imran
amboi2...oder jer ek semua kalo bab mkn nie
xder2 anis dah pencen jadi SURI RUMAH imran..hehe

miss galaxy berkata...

ila...amboi2.
suke suki girang hati jer ko suh aku couple dgn imran kan
x hingin aku..
NO KAPEL2 plz...

miss galaxy berkata...

salam aidil adha bumps
..baik2 dgn segera sye akan byr hutang tag awk..hehe

thanks remy
hope semuanya tercapai amin...
salam aidil adha remy
luv my best frenz

aiZouL diSiSi... berkata...

slmt hari raya korban..

gadis cute...hahaha berkata...

hai....insyallah...
akan tercapai hajat anis..
akak th anis anak yg baik...suatu ari nanti pastikan akak terlaksana impian anis...igt jgn lupa pada mak + abah n Allah...walau di mana kita berade...lov u my cousin..

miss galaxy berkata...

selamat hari raya korban abg
luv u dear
miss u so much

miss galaxy berkata...

kak mas..cute sgt kah dikau..hehe
thanks sis..
kamoo mmg akk yg sgt2 anis n adk mia syg
wlpn kite gile2 but i know u r the best 4 us...love u sis
moga impian kita tercapai..
love u so much

PöJìé PööH... Mulanya di sini... berkata...

salam aidiladha gak kat anis..
nnti geng² sayap gi wat umrah o haji ramai² meh!
pojie rindu kat baitullah..
ble lg la dpt gi sana lagi..

miss galaxy berkata...

salam aidiladha pojie-pojian
insyaAllah tercapai juga hasratr kite utk ke tanah suci
moga2 impian kite terlaksana