Semu KEJe mr Aie

salam buat semua hamba Allah beragama islam
dan salam sejahtera buat bkn islam

mukadimah yg sgt bersopan santun
hari ini tiada topik penting yg ingin sye perbincang kan
hanya sekadar selingan sahaja
opss....dah2 la 2 anis oii
melalut jer ko nie..hahahaha

mcm biasa mr aie nie mmg kejenya mengTAGG jer. tp xper ia mengeratkan hubungan silaturrahim sesama manusia..hehe.
betul x aie???
tp aie...anis x dpt nk bace rules utk diss tagg di page kamoo. x phm la bahasa NEGRO FRANCIS 2..hehe




harap maaf cik anis tidak megEDIT pic di atas kerana sikap PEMALAS cik anis dah mula membiak

mr aie...ini lah WORK STATION anis. sgt bersepah, sgt x terurus. ini lah tempat anis menjalankan segala jenis keje. dari chatting, memBLOG, mengemas kini file, mengeCOP semua doc dan mcm2 lagi. kadang2 kat sini jugak la anis menidurkan diri yg sgt keletihan. bak kata mr aie...hargailah tmpt kite bekerja...hahaha. haruskah???

tagg ini anis serahkan pada

  • mista rizz...saje je nk menyusahkan bakal SUPERMODEL m'sia nie..hehe. ampun
  • mr anuar aka UPIN (ini wajib sbb anis xpernah tgk meja keje nuar)
  • cik kiah....ampun sis kamoo di tagg lagi..hahaha

6 ulasan:

you are now in my zone berkata...

uih! kemain fatwa wajib bagai :p wekk

tmpt keje kita tak tantek cam kak ros... :)

ReMy berkata...

remy?
:-(

miss galaxy berkata...

yg penting kamoo dah jwb
sgt tamak nuar di tempat keje
sampai 2 benda dia nak guna..hahaha
sori dear

miss galaxy berkata...

ala dear..
siannya dia.
xpe2 next entry kamoo wajib jwb k.
tgguu

aiZouL diSiSi... berkata...

kite x kena tag kah?
selamat...fuhhh

miss galaxy berkata...

abg...kamoo x di tagg sbb sye tau kamoo tgh kursus..lama plak 2.

tggu kamo dah abis kursus nnti ek
sabar