Ting Tong With COusIn n ADik


lepas je kuar dating dgn mista aizoul, cik anis terus gi open house umah kwn2 dan sedara mara.
kami bertiga cik anis, adk mya n kak mas mmg ting tong orgnya
mcm2 jadi. 1st kami ke umah kwn adk mya, smpi sesat mencari umah. buat malu kaum jer. dah 21 thn duduk kat cheras blh sesat plak..hehe.
kat umah mista farhan, kwn adk mya menu sggh sedap. thanks ek dek. umah dia cantik. sempat la kami snap pic.

dlm kul 6 baru la abis semua umah kami gi. so kamo plan nak tgk wayang. cdg nak tgk tipu kanan tipu kiri. tp x jadi sbb tiket kul 7 dah abis. so terus kami beli tiket SENARIO THE MOVIE. best jugak cite nie. dpt reles tension.

kul 8.30 wayang abis..kami solat dulu then terus balik umah.
hari yg sgt happy with my dear cousin n adk....



posing dlm kete dgn adk mya sementara tggu kak mas.



open house umah kwn adk mya


open house umah sedara. anak buah kami, anje dan aida

anje pelik tgk cik anis. anje dah kurus..dulu dia chubby sikit

aida meragan time nie. wlpn meragam ttp nk tgk balik pic dia yg kita tgkp. kalo x bg mesti merajuk

ini lah kak mas. cousin plg rapat dgn cik anis. masih single dan belum berpunya

kami single n available...hehe

5 ulasan:

you are now in my zone berkata...

nak dukung cam anje...leh x,kak ros? :p

rizz berkata...

waaa raye sakan hehehehh..sabtu ni msti meriah kan:)

miss galaxy berkata...

nuar...kamoo ringan ker.
x larat kak rose nak dukung..hehe

riz...sure la meriah.
x sabar nak jumpa korg semua

.miss zaza. berkata...

tudung kak mas tu sama ngn tudung saya!
hahaha

Muhafis berkata...

warh.. mya makin tembam la kak.. kim slm dye.. ntah stdy ker tak tuh.. huhuhk..