meet cik wanie





org lain semua dah dok cite open house cik wanie
anis baru nak mula...hehe

seperti yg ramai dah tau cik wanie akak cik DIVA dtg Kl buat open house
majlis berlangsg pd hari sabtu
tp cik wanie dtg awl on friday. cik wanie n mama stay kat umah cousin anis di subang bestari.
kul 7 cik wanie sampai dri kedah then terus ke tesco mutiara damansara
kami shopping barang2 nak masak esknya
mcm2 kerenah berlaku
sampai cik casher pun salah buat keje. gara2 lawak cik wanie kite 2.

duta sawi dan duta mineral water..kak mas n cik wanie

kul 10 kami gerak ke legend hotel. nak tgk keadaan bilik mcm mana. so far bilik sgt cantik.
mamat yg tlg bawak kami tunjuk bilik pun kecoh orgnya. bahasa perancis dia gunakan. hampeh kami nak paham.
dlm kepala otak kami dok pk jalan nak ke bilik otel clear ke x.. nasib baik semua jalan x dikawal rapi. mcm nak buat kesalahan jer kan..hehe

muka putih mcm pakai tepung..hehe. otw ke legend hotel


sian mama duk jauh dri diva2 nie. cik anis plak jd photographer

lepas jer tgk bilik kami terus mengisi perut yg dah berkeroncong nie. thanks wanie belanje kami. lps nie kak mas kate nak bawak wanie gi mkn mknan org melaka plak. mase mkn cik wnaie jemput kwn nya en adie. sweet n nice. mampus la kalo adie bace blog haku. kembang semangkuk nnti..haha.

dah keyang kami ke chow kit. jgn pk bkn2 kami just cri brg nak msk jer. pic xder...sori la ek. kalo nak tau lebih lanju layari blog cik wanie http://cintawanie.blogspot.com

dlm kul 2 kami sampai umah. duk borak2 jap. kul 3 bru la kami lelapkan mata

3 ulasan:

aiZouL diSiSi... berkata...

hahahaha..duta sawi ada ke?
sgt kelakar

you are now in my zone berkata...

ehem ehem...adie... ;)

rizz berkata...

miss cik wanie:(