KhAs BUat Semua



Sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba nie.
cik Anis ader KAD RAYA buat semua rakan blog yang x jemu2 singgah blog cik Anis.
Moga Lebaran yang bakal tiba ini akan mengikat kuat lagi hubungan sesama kita.
MOHON AMPUN dan MAAF jika sepanjang persahabatan kite cik Anis terkasar bahasa mahupun membuat kalian terluka..
ambil la kad raya nie k..khas buat semua...sayang kalian..muaaahhh


ader sikit CORETAN buat kalian semua.



Kalian tau tak..
Tiap2 ari masuk jer opis kul 8.00 pagi
Saya terus on pc then buka BLOG
Klau saya terlambat masuk opis pun
Saya sanggup call opismate saya
Suruh dia on kan pc saya
Coz bila saya sampai jer opis
Saya bleh terus masuk BLOG
(awak pun tau kan klau nak on pc ni
ambik masa 5-7 minit, masa itu amat berharga bagi saya)

kalian tau tak..
Klau internet kat opis ni server down
Saya mula gelabah coz tak dpt
Nak tgk page BLOG kalian
Dan bagi komen kt page kalian
Yang cantik lagi gempak ni..

kalian tau tak..
Setiap komen yg kalian tulis kt page saya
Saya cepat2 approve..Saya baca tiap2 hari
Sampai dah nak naik juling bijik mata saya nih
Bukannya apa..kekadang komen yg kalian kasi tu
Amat bermakna bagi saya
Saya amat menghargainya..Terima kasih yer wak..
(klau rajin2 tu komen ler lagi..ahaks..)

kalian tau tak..
Kekadang ada bebudak BLOG ni
Tegur saya..diorang ckp..
mkn gaji buta ker?..tiap2 ari mengadap BLOG
dari pagi sampai ke petang?..tapi saya buat bodoh jer..
coz saya masuk BLOG ni nak cari kawan cam kalian
yg amat menghargai persahabatan
yg kita jalinkan melalui ruangan cyber ni..

kalian tau tak..
Kekadang saya sanggup tak kuar lunch
Semata2 nak tulis komen kat page kalian
Baca & balas semua msg2 yg kalian send kat saya
Dan saya save semua msg yg kalian send tu
Ada kala nya saya baca msg kalian berkali2..

Awak tau tak..
Kalau tak ada ruangan BLOG ni
Saya pun tak tau cam mana nak cari kawan SEBAIK kalian
Kat Pasar Seni (Central Market) & Pasar Pudu pun tak dapat jumpa maa..
Saya harap kalian menghargai persahabatan kita ni yer



14 ulasan:

PöJìé PööH... Mulanya di sini... berkata...

alahai..
terharu dgr kata² Anis..
Pojie pun sama tau!
insyAllah andai pertemuan in kerana Allah, maka berkat la persahabatan ini hendaknyer..
Cayunk kamu!!

Duke Luce Dell'amore berkata...

MAAF ZAHIR DAN BATIN DR KAMI...

terharu sgt ngan this entry..
smoga persahabatan kite kt cni terus kekal smpi ke tua..

.miss zaza. berkata...

im touched!!
klu kt ikhlas, insyaAllah persahabatan itu psti menjadi milik kt =)
frenship forever dear...

El-Zaffril berkata...

Even kite baru sekali jumpa... tapi terasa terharu bangat la cik anis... memang sangat terharu... ayat dia mudah... tapi cukup mendalam... Team Rocket mau copy booleh????

Mohd Sufian berkata...

terima kasih.. wa... kemain lagi semangat hari raya

Ir.rIZZ IrHAmy berkata...

terharu lorrr kata2 anis..sebak riz taw.. pepehal keep in touch yaa!:) mwahh

miss galaxy berkata...

salam buat,
pojie,
ipin,
zaza,
el zafril
pyan
rizz,

thanks 2 all...cik anis ikhlas dri hati..
moga persahabatan yg terjalin kekal hingga akhir hayat..muahh

you are now in my zone berkata...

aminnnnnnnnnnnn...

biar upin mengaminkan yew, kak ros :D

ngee

ReMy berkata...

touching...
thanks, hehe

:-)

shafa berkata...

tima kasihhh....
dpt pn kad raya...
terharu sungguh...

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

CIK ANIS...

thanks 4 da kad raya..

nice edit...shomey bangat...

aZIZUL hASIMIe oSMAn berkata...

thanks my dear..u always in my heart..muaaaahhh

**p/s cantik bangat kat raya tu..sape la yg buat kanss..yg pasti bukan kak rose kanss..kikikiki...

miss galaxy berkata...

upin..amin kan jer la ek..hehe. moga doa kite semua termakbul


REMY...khas buat kalian semua

sis SHAFA..buat akak tersyg. peluk cium anak2 akk dari anis ek.

YANIE...syg. ikhlas buat kamuu

miss galaxy berkata...

abg...u always in my heart 2..
xder sape dpt ganti tmpt abg..
muahhh...

p/s: jgn bocor rahsia la abg..
ja'at tau