_::keLip-Kelip::_

tajuk entry hasil nukilan adek cik anis (adk mya)..hehe. sebolah2 suh cik anis sebut nama dia dlm BLOG ini.

MUSIM raya dah nak dekat nie....
apa persiapan yg u all dah buat..hehe.
x sangka kan lagi 2 weeks je nak raya. kat umah cik anis dah bergema lagu2 raya. x kira pagi atau petang.

selain tu, hasrat mak cik anis (puan maimunah) dah tercapai utk raya tahun nie.
Puan Maimunah teringin sangat lampu kelip-kelip bercahaya kat teratak indah dia nie..hehe.
Cik anis n abah pun rancang belikan lampu kelip2. semalam berlaku la proses pemasangan..hehe..
senyum sampai ketelinga Puan Maimunah kite 2..hehe.

peneraju utama dlm proses pemasangan
along mmg technician so senang x yah pggl org buat..hehe

ini lah hasilnya..opss sori gambar nie x cantik. snap guna HP..malas nk pakai camera..hehe.
cantik x????
senyum je la Puan Maimunah..hehe. love u mom..muaaahhhh.

p/s: x sabar nak raya..hoyeee..


4 ulasan:

Ir.rIZZ IrHAmy berkata...

cntiknya lampu lip lap2 tu huhuu

miss galaxy berkata...

kalo nak tgk yg real punya;.
tggu raya k mista rizzz...hehehe

you are now in my zone berkata...

nnt nak cuwik mentol liplap2 dier...AWAS KAK ROS!!!!!! :p

miss galaxy berkata...

nak curik ker..hehe.
sblm nuar nk dtg umah kak rose..
kak rose dah cabut pon lambut lip lap 2..hahaha