_::1st dating on sunday::_

ari ni anis betul2 penat. tp happy jugak. anis ader 3 temujanji. tp satu terpaksa dibatalkan sebab org yg nak jmp anis 2 ader hal. first sekali anis jumpa adik angkat anis dari johor dtg kl. semata2 nak jumpa kakak angkat die yg comer nie..ewah perasan plak ek. sebenarnya mr apis ni nak soping jer n reles tension die 2.

adek apis yg sempoi orgnya
inilah apis, adik angkat anis. sempoi orgnya. anis kenal die dalam mysapce je. dia baik, nakal, degil dan cerewet. anis ckp ie cerewet sebab nak cari kasut punya la payah. kasut yang die nak 2 limited edition. so payah nak cari. sampai penat anis jadinya. tp xper demi adik ku nie kan akan ku gagahkan juga..huhuhu

1 ulasan:

aZIZUL hASIMIe oSMAn berkata...

pndai ke main bowling..
juara msuk longkang ada la..